0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓINK!

Októberi magazinunkat lapozgatva ismét számos újdonsággal fognak találkozni. Egyik rovatunk nevét megváltoztattuk az emobilitás növekvő közkedveltségének megfelelően. Innen – onnan helyett Zöld Hírek klikk alatt találkozhatnak az elektromos autózás újdonságaival.

Flotta hírek alatt a XII. Flottamenedzsment Konferenciáról és a Leaseurope , az Arval, és a Business Lease híreiről, szolgáltatás bővítéséről olvashatnak.
Élményautó rovatunkban a Párizsi Autószalon üdvöskéjéről a Renault ZOE-val ismerkedhetnek meg. Remek autó.
Tesztélmény klikk alatt a SUZUKI SX4 S-Cross-ról tudhatnak meg még több fontos és megkülönböztető információt. Az autóról csak annyit: markáns, karakteres, biztonságos.
Technika rovatunkban a Mercedes-Benz Hungária Kft képviselőjének beszámolóját ismertetjük röviden a Mercedes-Benz múltja , jelene és jövője témakörben valamint a budaörsi Fusion Élményközpontban megrendezett Tuning Show autóiban gyönyörködhetnek.

Zöld Hírek rovatunkban a Tesla megtorpanásáról, jó hírről, hogy az elektromos autók nem jelentenek veszélyt a villamos hálózatra és a Frankfurti Autószalon elektromos autóiról olvashatnak
Gasztronómia alatt most a gyógyító kapor a témánk. Tájékozódhatnak felhasználásáról egészségünk védelmére , vitamintartalmáról és természetesen egy kiváló recept: hogyan készítsünk kapormártást.
Bor and More rovatunk vendége Tokaj-Hegyaljáról a Châteu Dereszla és a Henye Borászat. Igazán sok, fontos információt kapnak Tokaj-Hegyaljáról, annak történelméről. Mitől különleges az itt szüretelt szőlő és az abból készült nemes nedű. Ne hagyják figyelmen kívül a Dereszla és Henye Borászatok által felajánlott nyereményajándékokat és sok sikert a játékhoz.

Előző

Zöld hírek

Következő

A pick-up és a szabadidő – autó kategória találkozása Mercedes-Benz X-osztály