0
Shares
Pinterest Google+

A konyha egy valódi közösségi tér, a lakás központi része, ahol tökéletes fogások mellett szívesen töltünk el kellemes órákat! Látogasson el a Miele standra, mely megadja önnek a szükséges inspirációt egy elegáns és a legmodernebb Miele készülékekkel felszerelt új konyha kialakításához.

A Miele SmartLine egyedülállóan elegáns, rugalmas és kulinárisan sokoldalú. Kombinálható megoldásaival a stílusos főzés kedvelőit szólítja meg. Elemei -az indukciós főzőlap, a Tepan Yaki, a gázfőzőlap, az indukciós wok és a pultba építhető páraelszívó- együtt egy főzőhelyet alkotnak. A 12 cm széles pultba építhető páraelszívó feleslegessé teszi a klasszikus páraelszívót és letisztult hatása a konyha és a lakótér közti határt is feloldja. A síkba építhető vagy pultra ültethető elemek keret nélküli, könnyen tisztítható üvegkerámia felülettel rendelkeznek, melyen a törlésvédelemmel ellátott érintőképernyős kezelés (SmartSelect) csak a készülék üzemelése közben látható.

A Miele „TwoInOne“ egy indukciós főzőlap és egy páraelszívó egy készülékben, megalkotva ezzel egy olyan egyedülálló elképzelést, amelyben az elszívás a szagok és a pára keletkezésének helyén, egyből a főzőlapon történik. Az új készülék tökéletesen illik a nyitott konyhák hangulatához, hiszen kívülről a páraelszívó csak a rácsról ismerhető fel, az elszívó technika diszkréten megbújuk az alsószekrényben. A 80 cm széles főzőlap közepén található elszívót két variálható PowerFlex főzőfelület veszi körbe. A „TwoInOne“ intelligens Con@ctivity 2.0 technológiával felszerelt, melyben a főzőlap és az elszívó kommunikál egymással.

A kiállításon megtekinthető a fogantyú nélküli beépíthető borhűtő is, mely méretéből adódóan sokoldalú kombinálási lehetőséget nyújt és elegáns, kocka alakú látványt eredményez két 45 cm-es, szintén fogantyú nélküli készülékkel összeépítve. A 33 palacknak helyet adó borhűtő rezgésszegény és halk tárolást tesz lehetővé, két beállítható hőmérséklet zónája teremti meg a palackok számára ideális hőmérsékletet. A Push2open ajtónyitás kényelemes kezelést tesz lehetővé, a festett üvegajtó védi a bort az UV-sugárzástól.

A kiállításon megismerheti azokat a belépő kategóriás készülékeket is, melyek szintén a Mielétől elvárt legmagasabb minőséget képviselik. A Miele „Active” sütőkkel a korábbiaknál nagyobb kényelem és jobb teljesítmény érhető el. Az Active sütők 56 literes helyett 76 literes sütőtérrel rendelkeznek, melyben öt szinten kilenc üzemmódban süthetünk. A Miele többi modelljéhez hasonlóan, a szabadalmaztatott PerfectClean bevonat gondoskodik a tapadásmentes felületről és a könnyű tisztításról.

A beépíthető konyhai készülékek mellett bemutatjuk a nemzetközi szinten nagy sikert aratott, Magyarországon 2018 elejétől forgalmazott Blizzard CX1 porzsák nélküli porszívót. Ismerje meg a nagyteljesítményű, halk és higiénikus Miele Blizzard CX1 porzsák nélküli porszívót, melynek legszembetűnőbb előnyei a hatékony tisztítás és a portartály rendkívül kényelmes és higiénikus kiürítése.

A jövő már elkezdődött kapcsolódjon be Ön is Miele@home rendszerrel

Akár otthon van, akár utazik – háztartási készülékeire mindig számíthat. Készülékei hálózatba kötésével új lehetőségek nyílnak meg, melyek dinamikus hétköznapjaiba még több kényelmet, nagyfokú szabadságot, minőségibb életet és biztonságot hoznak. A Miele mobil applikáció egy saját fejlesztésű funkciókkal, mobil kezelőfelülettel és új hálózati technológiával ellátott rendszer, mely működés közben tekinthető meg a Miele standon!

Előző

VinChain, okos gyártás, Revolut

Következő

Konyhakiállítás a Mielével