0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

A tavasz mindig a megújulásról szól. Nincs ez másként a Flotta Magazinnál sem. Ennek jegyében szeretnénk még szakmaiabbá tenni magazinunkat. Mostantól külön rovatban számolunk be a flottakezeléshez kapcsolódó hírekről, aktualitásokról, újdonságokról. A Flotta Hírek címszó alatt első hírünk   -igéretünknek megfelelően -, stílszerűen a globális flottakezelő iparág jelentős szereplőjének, az ALD Automotive-nak növekedéséről szól.

Bemutató rovatunk a hálózatról tölthető BMW 225ex és 330e modellekről tudósít. Tesztautó címszó alatti cikkünk a Suzuki S-Cross és Vitara S modellek ALLGRIP 4×4 technológiáját és a modellek kiváló menettulajdonságait emeli ki.

A Technika alatti olvasnivaló, nagyon megszívlelendő, hiszen a vezetés közbeni elalvás rengeteg , sokszor halálos kimenetelű balesetet okoz.

Innen-onnan klikk alatt a 135 éve született Galamb Józsefre a T-Ford konstuktőrére emlékezünk valamint egy új, innovativ Mercedes – gyári megoldás kecskeméti indulásáról és a kínai VW-ról olvashatnak.

Gasztro rovatunk szereposztása: bulgur, kuszkusz és a többiek.

A Nyereményjáték –ban a Mercedes CLA típusának tesztvezetése nyerhető , nagyon érdemes odafigyelni, illetve a balatonfüredi Zelna Borászat kiváló borait kapja a szemfüles nyertes.

És végül, ne hagyja ki Bor and More rovatunk olvasását, hiszen a Rizling Generáció , a balatoni borászok összefogása, amely Magyarországon egyedülálló, meghatározó lehet a következő években.

Múlt havi nyereményjátékunk résztvevői, akik a Mayer Pincészet borait ízlelhetik, azaz 3-3 palack Kopár Cuvée, Remete Cuvée és Cabernet Sauvignon-t nyertek:
Kopár Cuvée: Temesvári Máté, Tabdi Lajos, Kálmán Márta
Remete Cuvée: Joó Miklós, Surányi Eszter, Laszlovics Gábor
Cabernet Sauvignon: Florian György, Koren Péter, Kassai Gábor

 

Gratulálunk !

 

Jó olvasást kívánunk!

Előző

Mercedes-Benz E-osztály

Következő

Az ALD megveszi az MKB Euroleasing flottáját