0
Shares
Pinterest Google+

A LEGINTELLIGENSEBB ÜZLETI LIMUZIN

A Mercedes-Benz jelentős lépést tesz a jövő irányába az új E-osztállyal. Az új modellben számos technikai innováció ünnepli világpremierjét – többek között új szintre emelkedik a kényelmes, biztonságos vezetés, az asszisztens rendszerek pedig új dimenziót nyitnak. Az infotainment és kezelőrendszerek emellett teljesen új élményt kínálnak. Ugyancsak példaértékű, hogy az új fejlesztésű, könnyű dízelmotor és a rekorder aerodinamikai értékek a szegmensben új mércét állítanak a hatékonyság tekintetében, miközben az új, opcionálisan elérhető többkamrás légrugózás kivételes kényelmet és dinamizmust szavatol. Innovációi az E-osztályt az üzleti szegmens legintelligensebb limuzinjává emelik – például az Aktív sávváltás asszisztensnek köszönhetően, mellyel a vezető fáradtság nélkül kormányozhat át a kiválasztott sávba.

Az E-osztály tizedik generációja letisztult, mégis érzéki formatervet és kivételes minőségű, exkluzív belső teret kapott, valamint olyan innovatív megoldásokkal lett gazdagabb, mint a mindig naprakész Live Traffic Information és Car-to-X Communication funkciók, a Mercedes me connect szolgáltatáson keresztül az okostelefonjára letölthető digitális indítókulcs, vagy a távirányítható parkolássegítő pilotfunkció.

MINDEN VONAL AZ ÉRZÉKI TISZTASÁG ELVÉT KÖVETI

A legújabb modell a Mercedes-Benz új design-filozófiájának meggyőző eredménye. Minden más felsőkategóriás limuzinnál jobban megtestesíti a modern stílust és a kifinomult sportosságot. A design minden vonalában egyesíti a visszafogott eleganciát és határozott jelenlétet – mindezt döbbenetes könnyedséggel.

A könnyedség, a modern luxus és a magabiztos kisugárzás, melyek az új E-osztály külsejét jellemzik, az utastérben megszakítás nélkül folytatódnak. Egy térben, amely utasait modern formanyelvvel, igényes anyagokkal és egyéni kombinációs lehetőségekkel teljes mértékben meghódítja.

Vízszintes elemek és vonalak gondoskodnak a világos, nyugodt környezetről és a nagyvonalú térérzetről. A díszítőelemek összekapcsolódó alkalmazása a műszerfaltól az ajtóburkolatokig az értékesség és védettség érzését közvetíti.

ÉRTELEM, AMELY SOHA NEM ALSZIK

A városban autózva úgy fogja érezni, mintha csak átsiklana rajta. Gyorsabban és biztonságosabban érheti el céljait, mivel az új E-osztály az újonnan kifejlesztett vezetői asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően mindig tájékozott és tökéletesen éber. Ilyen rendszer például a választhatóan rendelhető PRE-SAFE® Sound és a PRE-SAFE® Impulzus, utóbbi a vezetőt és utasát hozza jobb helyzetbe oldalirányú ütközés esetén.

Egy gépkocsi belső tere visszatükrözi igényeinket. Hogyan élünk, dolgozunk, miben leljük örömünket, hogyan kommunikálunk. Az új E-osztály ezekre az igényekre a Mercedes-Benz modern luxusával ad választ. Érezhetően exkluzív, az igényes felszereltségnek köszönhetően, és láthatóan innovatív az új, extraként rendelhető, két 31,2 cm-es (12,3″) kijelzőből álló, széles képernyős műszerfallal. Foglaljon helyet az üléseken, amelyek kívánságra masszírozzák és edzik Önt, miközben Ön a kormányon található új, érintésvezérlésű gombok segítségével kapcsolatba lép a világgal és felfedez egy újat.

 

AZ INTELLIGENCIA A HAJTÁST HALADÁSSÁ ALAKÍTJA

Az új E-osztály továbbfejlesztett dízelmotorjai még erősebbek, fürgébbek és ugyanakkor takarékosak. Egy intelligens motorgeneráció, mint a 4 hengeres dízelmotor az E 220 d-ben, 143 kW (194 LE) teljesítménnyel és 400 Nm maximális forgatónyomatékkal, új élménnyé teszi a hatékonyságot. A 9G-TRONIC automata váltóval kombinálva minden utat új szintre emel. Ez a világ első 9 fokozatú automata váltója a prémium-szegmensben, amely hosszirányban beépített motorokkal alkalmazható és hidrodinamikus nyomatékváltóval rendelkezik. Az eredmény: kisebb fordulatszám-ugrások az egyes sebességfokozatok között, gyorsabb fokozatváltás és még nagyobb agilitás.

KAPCSOLATBAN MARAD

Az új E-osztályt egy a kompatibilis okostelefonján található digitális indítókulccsal nyithatja és indíthatja. Ezen túlmenően kívánságra az Apple CarPlay® vagy Android Auto segítségével szinkronizál az extraként rendelhető COMAND Online infotainmentrendszerrel. Intuitív kapcsolódás és induktív feltöltődés új energiával: Induktív úton feltölthető okostelefonját helyezze egyszerűen a töltőállomásra a középkonzolon. Élvezze a legmagasabb szintű kényelmet be- és kiállásnál is – aktiválja egy alkalmazással az új, extraként rendelhető Remote Park-Pilotot. A parkolás folyamatát egyetlen ujjal ellen­őrizheti, miközben az új E-osztály teljesen automatikusan és biztonságosan manőverez.

A nyereményjáték kérdése, mellyel tesztvezetést nyerhet:

A 9 fokozatú automata váltó, milyen irányba beépített motorokkal alkalmazható?

[ninja_forms id=5]

Előző

Válassza a Suzuki divatos összkerekes modelljeit!

Következő

Köszöntő