0
Shares
Pinterest Google+

A sokoldalú S-Cross

Az autó elegáns külseje megfogja, vezetési élménye pedig magával ragadja az embert. Megállja a helyét a nagyváros forgatagában, de crossover autóként országúti és vidéki terepen egyaránt magabiztos. A lazább szerkezetű talaj vagy csúszós körülmények legyőzésében segít az ALLGRIP 4×4 technológia, mely a stabil úttartást és a biztonságos irányíthatóságot segíti. Az S-Cross példaértékű cégautó, utazásra és munkába járásra kiválóan használható: bőséges lábterű belsejében a hosszú utak során is kényelmes, 430 literes csomagtartója pedig megkönnyíti a szállítást.

Zord terepek ellensége

Az ALLGRIP 4×4 technológia a Suzuki saját fejlesztése, mely az aktuális út- és időjárási viszonyokhoz igazítja a jármű beállításait. Segíti a vezetőt, növeli a vezetési élményt, optimalizálja az autó fogyasztását, szélsőséges útviszonyok között javítja a vezetés biztonságát. Az automata beállításon túl háromféle üzemmód választható: Sport, Snow és Lock. A Sport fokozat biztosítja a dinamikus vezetéshez optimális nyomatékátvitelt, a gázreakció érzékenyebbé válik. Snow üzemmód használatával a csúszós, havas utakon nemcsak a kapaszkodóképesség javul, de a stabilitás is, a Lock gomb megnyomását követően a rendszer fix, 50:50 arányú erőelosztásra vált, így lehetővé teszi az autó biztos elindulását hóban, sárban vagy homokban.

Az életrevaló Vitara

A megújult Vitara a Suzuki minden elemében innovatív modellje. Fejlesztése során kezdettől fogva a személyre szabhatóság volt az elsődleges irányelv. Sportos és szemrevaló karosszériájához összesen 14 féle fényezést kínál a gyár, diszkrét és figyelemfelkeltő árnyalatokban. A jellegzetes Vitara-színek, a narancsmetál és a türkizkék fekete vagy fehér tetővel kombinálva igazán egyedivé teszik az autót. A Vitara számos technológiai újítással nyűgözi le felhasználóit, melyek a kényelmet és a maximális biztonságot szolgálják. Robosztus külseje háromféle erőforrást rejthet: 1.6 literes, 120 lóerős szívó benzines, ugyanekkora teljesítményű nyomatékos dízelmotor, és 1.4 literes turbós benzinmotor.

Vitara S – Ugye Ön sem éri be kevesebbel?

Vitathatatlan, hogy a Vitara megfelel a kor technológiai elvárásainak, sőt olykor túl is mutat konkurensein. De hogyan lehet még élvezetesebbé és különlegesebbé tenni egy alapjában is karakteres autót? Egy vadonatúj, saját fejlesztésű 140 lóerős motorral és kívül-belül sportos kiegészítőkkel. Az új változat vízszintes helyett függőleges osztású hűtőmaszkjáról, feketére fényezett könnyűfém felnijéről és hátsó légterelőjéről azon nyomban felismerhető. Az utastérben piros cérnával varrott kárpitok, a levegőrostélyok és műszerek piros kerete, valamint alumínium pedálborítás jelzik, a csúcsmodellben ülünk. Az idei év eddigi legnagyobb újdonsága, a Vitara S is kínál négykerék-hajtású verziót. Rendkívül nyomatékos, 140 lóerős turbómotorja az ALLGRIP 4×4 hightech összkerékhajtással együttműködve páratlan vezetési élményt nyújt tulajdonosának.

 

Győződjön meg Ön is a Suzuki flotta előnyeiről, kérjen tesztvezetést a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra!

Előző

ZELNA   Borászat

Következő

Mercedes-Benz E-osztály