0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Aktuális magazinunkat olvassa figyelmesen, mert júniusi számunk is sok fontos információt , autóipari érdekességet, újdonságot tartalmaz.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek A nívódíjas Merkantil Bank. 23 %-os bővülés a finanszírozásban és 19 %-os az eladott új autók számában a lízingpiacon. A Gazdasági Versenyhivatal költségcsökkentö elképzelései, 20 éves a Fleet Europe, ALD, japánok a kambodzsai lízingpiacon.
Élményautó rovatunkban a szerkesztőségünknél járt Renault Megane GrandCoupe-ról olvashat. Elöljáróban csak annyit, ez egy remek autó.
Tesztélmény klikk alatt a Suzuki két ifjú favoritja a fiatalos és merész Ignis és a megbízható és igen stílusos Swift mutatkozik be. Célközönsége is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ismerj magadra!

Technika rovatunkban E-Tron Quattro Audi, új Tesla, a nagyon vadállat Schnitzer Jaguár, és Európa-csúcs elektromosautó-töltő a téma.
Innen-onnan híreink között ukrajnai rendőrautókról, a Mille Migliáról, elektromos autók hegyi párviadaláról és a világ legértékesebb autómárkájáról olvashat.
Gasztronómia rovatunkban megtudhatjuk, hogy miből is készül a pálmaolaj, kókuszolaj? A válasz alapos, az eredettől a feldolgozáson át az egészségre gyakorolt hatásáig sok mindent megtudhat a cikkből. Nem kell csalódnia, receptet is talál természetesen.
Bor and More rovatunk Tóth Ferenc Pincészetét mutatja be. Az Egri Borvár birodalom sok generáció hitének, szakértelmének és a családi összetartásnak tiszteletre méltó példája.
Nyereményjátékunkban a Tóth Ferenc Pincészet értő válogatása és felajánlásaként 12×2 palack kerül a nyereményjátékban feltett kérdésre helyesen válaszoló szerencsések asztalára.

MÁJUSI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK NYERTESEI:

Ladovics Péter, Sziráki Péter, Tabajdi Ákos, Kiss Tóth Zita, Csató László és Kelemen Géza. A helyesen válaszoló és kisorsolt szerencsések Villány, a Balaton-felvidék és Tokaj remek borai közül személyenként 2-2 palackot vehetnék át.

Gratulálunk a Nyerteseknek!

Előző

E-Tron Quattro, új Tesla, Jaguar F-Pace

Következő

Tóth Ferenc Pincészete