0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Februári számunk is csak napi, aktuális témákat vet fel, izgalmas technikai különlegességekről ad hírt , nem maradnak ki a legújabb márkafejlesztések sem , legyenek tuning vagy szériamodellek az érintettek.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.

Flotta hírek oldalunk az európai és hazai járműpiacról, pénzügyi megoldásokról, az év Jogászdíj nyerteséről a következő flottakonferenciáról és a CES 2017-ről tudósít.
Élményautó rovatunkban a Renault Megane GrandCoupe! A GrandCoupe-t tervező mérnökök nem feledkeztek meg a biztonságról és a kényelemről sem.

Tesztélmény: különleges autóval köszöni meg vásárlói bizalmát a Suzuki: a piacvezető márka bevezette a Vitara limitált kivitelét, amely egy autóban nyújtja a különböző Vitara változatok legjavát.
Technika rovatunk tartalmát csak címszavakkal jelezzük, így is sokat mond: a legerősebb Shelby, az ABT Clubsport VW Golf GTI, a BMW 5-ös Touring modellje és a Chrysler Portal Concept.

Innen-onnan rovatunkban a CNG-ről a sűrített metángáz felhasználhatóságáról, a tovább gyűrűző Takata botrányról, az India Art Fair-ről és a guatemalai motoros zarándoklatról olvashat.

Gasztronómia alatt a sáfrányról a nagy múltú fűszernövényről olvashat. A görög mitológia szerint Zeusz, Hérával tartott menyegzőjekor sáfrány nőtt az ágyuk körül, és még a főisten is megittasult az illattól. Természetesen az elmaradhatatlan recept is rendelkezésére áll.

Bor and More klikk alatt a Mokos Családi Pincészet-ről, a családról, az indulásról, boraikról és céljaikról kaptunk információkat a pincészet főborászától, Mokos Pétertől.


Nyereményjátékunkban feltett kérdésre helyesen válaszolók között a Mokos Pincészet borai közül 2-2 palack rosé cuvée, portugiser, merlot, valamint meggybor, szilvabor és fahéjas alma lesz kisorsolva, valamint fődíjként egy kupon mely jelentős kedvezményre jogosít a Mokos Családi Pincészet webshopjából történő vásárlás esetén

JANUÁRI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Szathmári Éva, Kabai Tamás és Bilesch Gábor akik nyereményjátékunkban feltett kérdésre helyesen válaszoltak és megnyerték szerkesztőségünk által felajánlott 3×2 palack Freixenet rose cava-t Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

CNG, Sandro Chia, Takata, motoros zarándokút

Következő

A tésztafőzés rejtelmei