0
Shares
Pinterest Google+

Különleges autóval köszöni meg vásárlói bizalmát a Suzuki: a piacvezető márka bevezette a Vitara limitált kivitelét, amely egy autóban nyújtja a különböző Vitara változatok legjavát.

2016-ban a Suzuki nagy előnnyel lett újra piacvezető hazánkban a személyautók között, a Vitara pedig, amelyből tavaly 6538 kapott rendszámot, hasonló fölénnyel vált a legkedveltebb autóvá Magyarországon. A kiváló eredményeket a Suzuki a Vitara Limited bemutatásával ünnepli. Ez a 120 lóerős autó egyfajta ünneplés, illetve köszönet a magyar flottavásárlóknak és magánügyfeleknek a márkába vetett bizalomért.

Bronz díszek, extrákkal

A limitált széria a többi Vitara erényeit is nyújtja erőt sugalló és biztonságos üléshelyzetével, tágas belső terével, imponáló biztonsági és kényelmi felszereltségével, vonzó érintőképernyőjével, nem utolsósorban pedig a közmondásosan takarékos, megbízható és pörgős szívómotorral.

„Sikerből született” – szól a Vitara Limited szlogenje. Az újdonság a gazdagon felszerelt GLX-kivitelre épül, többek között térdlégzsák, kulcs nélküli ajtónyitás és indítás, a rögzített sebességet automatikus fékezéssel-lassítással tartani képes radaros tempomat jár hozzá. Egyediségét bronzszínű díszítések biztosítják. Ez a karakteres árnyalat megjelenik a könnyűfém keréktárcsákon, az ülések anyagában és az utastér dekorbetéteiben.

ALLGRIP 4×4: a kemény telek ellensége

Az idei év alaposan rácáfolt azokra, akik szerint nincsenek már kemény telek. Közel sem általános az SUV kategóriában, de a benzines és a dízel Vitara is megvásárolható négykerék-hajtással. A fejlett AllGrip hajtásrendszer a teljesen automatikus erőelosztás helyett a hátsó kerekeknek több nyomatékot juttató Sport állásban is használható. Rendelkezésére áll továbbá Snow (hó) és Lock (zárt) üzemmód is, ami a legnehezebb terepkörülmények között, mély sárban, fogós homokban segít.

Amennyiben a vállalati feladatokkal járó teljesítményigény miatt erősebb motorra van szükség, a Vitara S a megoldás! A 140 lóerős turbómotor forgatónyomatéka 41 százalékkal magasabb a benzines szívómotorénál, egészen pontosan 156 helyett 220 newtonméter. Ez az érték nemcsak lényegesen nagyobb, de jóval alacsonyabb fordulatszámon elérhető. Így a Vitara S lehengerlő gyorsulásra képes a visszakapcsolás idővesztesége nélkül, csupán a gázpedál lenyomására. Kiemelkedő vonóereje a gyors és biztonságos előzéseken kívül utánfutót vontatva, alpesi emelkedőkön kaptatva is kidomborodik.

17_febr_teszti_fokep2

Vitara S: turbós, de megbízható

Mind a Vitara, mind a Vitara S, mind az új Vitara Limited esetén jelentős flottakedvezmények könnyítik meg a döntést a biztonságos, értékálló és megbízható vállalati autót keresőknek. Munkatársaink örömmel kidolgozzák az Ön vállalkozásának legkedvezőbb pénzügyi konstrukciót. Lépjen kapcsolatba velünk a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra!

Honlapunkon a Vitara mellett a többi Suzuki-modellre is nyerő ajánlatokat talál. Köztük van a városi autóként ideális Celerio, a takarékos és univerzális Baleno, a megújult S-Cross valamint a kemény terepre született Jimny.

Előző

Sáfrány: A vörös arany

Következő

MOKOS CSALÁDI PINCÉSZET