0
Shares
Pinterest Google+

Kedves olvasó!

Az egész világ tele van újdonságokkal , fejlesztésekkel, ugyanez vonatkozik az autóiparra is , természetesen. Öles léptekkel haladunk a környezetkímélőbb , energiatakarékos megoldások mind szélesebb körű alkalmazása felé. Erről és sok minden másról ad hírt a Flottamagazin novemberi száma.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.

Flotta hírek alatt értesülhet egy hazai tulajdonú integralt lízingcég megalakulásáról. A Magyar Lízingszövetség a Leaseurope teljes jogú tagja lett, írunk róla és az ALD új, rugalmas lízingkonstrukciója is figyelmet érdemel. Végül, még időben értesülhet a Barcelonában megrendezésre kerülő Remarketing Fórumról.
Élményautó A V90 Cross Country a V90-es eleganciáját ülteti át egy igazi terepjáróba, nagyon várjuk.
Tesztélmény rovatunkban az optikai és technikai fejlesztésekkel korszerűsített Suzuki SX4 S-Cross modellről kap értékes információkat, valamint megismerkedünk a Renault Megane gyönyörű kombi változatával a Grandtour-ral.

Technika híreink figyelemre méltó anyagot közvetítenek. A Monte-Carlo e-raliról amely a Toyota Mirai győzelmével zárult, továbbá, hogy rövidesen találkozhatunk útjainkon a Toyota C-HR crossover modellel és megismerhetik a BMW M2 vagány design tuningját .

Innen-onnan klikk alatt a WMO jelentéséről olvashatnak , mely a szén-dioxid kibocsátás helyzetéről tájékoztat, valamint Carlos Ghosn, a Nissan elnök-vezérigazgatója bejelentéséről is hírt adunk. She’s Mercedes kezdeményezés keretében végzett pilot kutatásról írunk, és kiderült Uraim, a Hölgyek is tudnak autót vezetni.
Gasztronómia rovatunk igazán alapos anyagot tálal a kurkumáról, melynek fűszer-dísznövény-gyógyszer felhasználási lehetőségeit ismerteti. Természetesen itt az elmaradhatatlan recept, amely most egy kurkumával ízesített krémleves tippel csalogat a konyhába.

Bor and More rovatunk a Csetvei Pincészetet mutatja be, mely idén 5 éve nyitotta meg kapuit a gyönyörűséges Móri Borvidéken, a Vénhegy lábánál
Nyereményjátékunk ezúttal – helyes válaszadás esetén-lehetőséget ad egy teszthétvégére a remek Renault Captur fedélzetén az Autó Triplex Kft felajánlásaként és 6 játékosnak 1 palack móri Királyleányka és 1 palack Chardonnay elnyeréséhez akkor , ha szintén helyesen válaszolnak a Csetvei Pincészet által feltett kérdésre. Sok szerencsét!

OKTÓBERI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Jókuti Miklós, Máté László és Havasi Csaba eszközhasználatot nyert a Konetik Kft jóvoltából , Labányi Oszkár, Tomka János és Pintér Gyula helyes válaszukért a balatonedericsi Pálla Borház 2-2 palack Zöldveltelini Birtokborát kóstolhatják és végül de nem utolsó sorban Szabotin János a Renault Megane Berline volánjánál tölthet el egy teszthétvégét , az Autó Triplex Kft ajándékaként. Gratulálunk a Nyerteseknek !

Előző

A Vénhegy lett az otthonunk

Következő

Praktikus, divatos és az ára is jó - Renault Captur