0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

Beköszöntött az ősz, túl vagyunk az első hideg éjszakákon, a locsogó esős délutánokon. A szakma, az autós piac viszont most kezd újabb lendületet venni. A Farnkfurti Autószalonon épp’ most debütálnak a nagy márkák legújabb innováció. A flottacégek finisben vannak éves partnertalálkozóik szervezésében, sőt az ALD már túl van a Családi Napjukon, amelyet idén a Vasúttörténeti Parkban tartottak.

A költségvetések és a jövő évi tervek elkészítéséé a főszerep valamint az utolsó húzós kampányidőszak előszobájában vagyunk.

Szeptember közepén az autópiac teljes hadtesttel átvonul Frankfurtba, míg az újságírók és a négy kerék szerelmesei árgus szemmel figyelik a nagy leleplezéseket. ‘Bemutató’ rovatunkban erről a hangulatról szeretnénk ízelítőt adni.

A SUZUKI – úgy látszik – nagyot hasított idén a Vitarával, hiszen a hazai eladási statisztikák alapján kiemelkedően teljesít. Hogy mi állhat ennek a hátterében, ‘Tesztautó’ rovatunk cikke megadja a választ!

A ‘Bor and more’ –ban a Budavári Borfesztivál idei főszereplőjére, Tokaj-Hegyaljára kalauzoljuk el Önöket!

Olvashatnak még a ‘Technika’ témakörben a legújabb vezetéskönnyítő találmányokról is.

Az ‘Innen-Onnan’ rovatban többnyire a környezetvédelemmel kapcsolatos hírek, kormányzati tervek és érdekességek kaptak helyet.

Akiknek szépen sorakoznak a nyáron eltett meggybefőttek a polcukon, adunk pár tippet ‘Gasztro’ rovatunkban a savanykás gyümölcs elkészítéséhez!

Olvasóink most sem maradnak vezetési élmény nélkül. Nem is aprózzuk el a ‘Nyereményjátékunk’díját, hiszen a Mercedes új SUV autója, a GLC mutatkozik be a Flottamagazinban. Ha figyelmesen olvassák a cikket, akár egy hétvégére Önöké lehet az autó!

 

Augusztusi nyereményjátékaink nyertesei:

 

Mazda X3 teszthétvégét nyert:

Dr. Melegh Géza

 

Jegyet nyertek a Budavári Borfesztiválra:

Éles Julianna

Marics István

Mátyus Dóra

Vezse Árpád

Balogi Attila

 

Regisztrált felhasználóink között 5 darab Cortaflex ajándékcsomag lelt gazdára:

Ambrus N. Ágnes

Pothárn Miklós

Király Erzsébet

Kiss Kinga

Jósa Ottó

 

Nyerteseinknek gratulálunk!

 

Üdvözlettel: A flottamagazin.hu csapata

Előző

Frankfurti Autószalon 2015

Következő

Nívós Vitarát minden vállalkozásnak!