0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki flotta széles modellválasztéka iparágtól, tevékenységi körtől függetlenül kiszolgálja partnerei igényeit. A Celerio, Swift, S-Cross és Jimny mellett a karakteres külsővel és előremutató technológiai berendezésekkel felszerelt új Vitara tökéletes választás lehet nem csupán magánszemélyek, hanem vállalatok számára is. A kedvező üzemeltetési költségek, alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás, kiemelkedő biztonsági felszerelések mellett egy új érv is a Suzuki szabadidő autója mellett szól. A Magyar Suzuki Zrt. márciusban debütált modellje nemrég elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® címet, továbbá megkapta a pályázat innovációs nívódíját.

A kizárólag Esztergomban előállított autó, melyet több mint 80 országba exportálnak, a legnagyobb magyar hozzáadott értéket felvonultató termék ebben a kategóriában: a gyártás mellett a fejlesztésében is részt vettek a magyar szakemberek, hiszen a Vitara prototípust szinte teljes egészében hazánkban alkották meg a bevezetést megelőző két és fél évben.

A minőségi és igényes hazai áruk, szolgáltatások védjegyeként ismert Magyar Termék Nagydíj® civil kezdeményezés, melynek legfőbb célja, hogy ösztönözze az embereket a nemzetközi piacon is versenyképes termékek fejlesztésére. A cím a termék megalkotójának és forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, pozitív megkülönböztetéssel jár, továbbá minőséget garantál. A kitüntetésre azok a vállalatok pályázhatnak, amelyekre a Suzukihoz hasonlóan leginkább az innováció jellemző.

A fődíj mellett a Magyar Suzuki Zrt. elnyerte a 2010-ben létrehozott „Magyar Termék Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat” is. Ezt az elismerést azon termékeknek, műszaki megoldásoknak ítélik oda, melyek újításaikkal példázzák a hazai vállalkozói kultúrában rejlő kreativitást.

Nem csoda, hogy a Vitarát Innovációs Nívódíjjal tüntették ki, hiszen az autó számos technológiai újítással nyűgözi le felhasználóit. Több vezetéstámogató berendezés is a Vitarában található meg elsőként a Suzuki-családból. Ilyen a radarrendszeren alapuló adaptív tempomat, a lejtmenet-szabályozó vagy az automatikus vészfék asszisztens, amely vészhelyzet esetén figyelmeztetéssel és fékezési segédlettel segíti a sofőrt. A modell fejlesztésénél kezdettől fogva elsődleges irányelv volt a személyre szabhatóság. A Vitara tulajdonosai számtalan külső és belső elem specifikálásával alakíthatják ki a személyiségükkel, vagy a cég arculatával leginkább harmonizáló megjelenést. Sportosan elegáns külsejét 14 féle színnel tehetjük még exkluzívabbá. Több Esztergomban gyártott Suzuki modellhez hasonlóan, a Vitara is ötcsillagos minősítést ért el az Euro NCAP töréstesztjén, így kifogástalan védelmet nyújt a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Az új Vitara minden tekintetben megfelel a jelen kor technológiai, gazdaságossági és környezetvédelmi követelményeinek, ezáltal a vásárlók tágabb körét, köztük a flotta iránt érdeklődők igényeit is kiszolgálja.

Győződjön meg Ön is a Suzuki flotta előnyeiről, kérjen tesztvezetést a flotta@suzuki.hu e-mail címen!

 

Előző

Köszöntő

Következő

Az egyszerű, de nagyszerű burgonya