0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Megjelent a Flottamagazin legfrissebb száma. Benne a magyar és nemzetközi flottavilág hírei, technikai újdonságok és érdekességek, aktuális információk napjainkból és sok minden más.
Flotta hírek rovatunkban a dinamikusan fejlődő lízingpiacról, egy 2018-ra szóló előrejelzésről, a diesel és alternatív hajtás alakulásáról, az egyre gyakoribb kiszervezésről és a növekvő globalizálódásról olvashat.
Fleet News: Let’s look forward to what 2018 will bring for the European fleet community! Car sales up, diesel fleet sales down, outsourcing is trending, Mobility Management takes off – slowly…and much more in the magazine.
Élményautó: A Datahouse hivatalos adatai alapján 2017-ben is a Mercedes-Benz értékesítette a legtöbb prémium személyautót, de sikeres a kishaszonjármű és a truck divízió is . Íme néhány büszkeség!
Tesztélmény rovatunkban a 2017-es év során magazinunkban megjelent Suzuki modelleket szedtük csokorba . Biztosan segítség lesz vásárlás előtt a márkán belüli döntés meghozatalában .
Gasztronómia. közeledik a farsang és a farsangi fánk ideje. A fánk történetéről olvashat cikkünkben az ókortól napjainkig, megismerhet sok-sok fánk fajtát és a csörögefánk sütéséhez kínálunk egy receptet.
Beer and More rovatunkban a Budweiser Budvar sörgyárba látogatunk el és a legszebb Moldva-parti településre csodálkozhat rá. Ez Český Krumlov ! Olvashat történelméről és rendezvényeiről és nem utolsó sorban egy városnéző séta lehetőségéről , amit mindenkinek ajánlunk.

Decemberi nyereményjátékunk kérdéseire helyesen válaszolók között 12 palack Bistronauta 2015-ös Rozét sorsoltunk ki, mindezt a Bükki Borvidéken gazdálkodó Gallay Kézműves Pince felajánlásából. Szerencsés nyerteseink akik 2-2 palackot vehetnek át szerkesztőségünkben: Kohut Gábor, Niedermayer Zsolt, Bartha László, Hegedűs Roland, Tóth Nikolett és Gerebics Zoltán.
Gratulálunk!

Előző

Český Krumlov és a Budweiser Budvár

Következő

Toyota Mobility Service, magyar autópiac, magyar lízingpiac