0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Flottamagazin novemberi számát. Hasznos információk tárháza, csúcstechnikai megoldásokról olvashat az autóipar területéről és más hírekről, vívmányokról, érdekességekről itthonról és a világ minden pontjáról.
Flotta hírek oldalunk informál a dinamikusan fejlődő magyar lízingpiacról, az új nemzetközi számviteli standardról, bemutatja a Leaseplan Hungaria új kereskedelmi igazgatóját és a norvégiai Arval szolgáltatási törekvéseit.
Élményautó rovatunk főszereplője a Mercedes-Benz X-osztály. Terepre, munkaeszköznek vagy színházba járáshoz egyaránt ! Bárhol látja, nem megy el mellette.
Tesztélmény: Turbómotorokkal a flottába – a kétféle Boosterjet motor a Suzuki négy modelljében már megtalálható, így személyre szabottan alakíthatja ki autóparkját. Olvassa figyelmesen.
Technika rovatunk fő témája a BMW Group lipcsei akkumulátortelepe, szót ejtünk a Budapest Autó Show érdekességeiről és egy elektromos bicikliről is olvashat.
Zöld autó témában olvashatnak CallTec Consulting gondolatokat a céges elektromos autók jövőjéről, a japán gáz-hibrid Toyota taxik várható bevezetéséről és a környezetvédelemre nagy figyelmet fordító Volvo új modelljéről a V90 Cross Country Ocean Race- ről.
Gasztronómia Omlett vagy rántotta? Olasz, angol vagy spanyol módon? Lehet dönteni, de receptünk most a francia omlette spanyol változatát a tortillát tartalmazza ami lehet, hogy katalán. –hm-

OKTÓBERI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Kalina Imre, Szarvas Éva, Harsányiné Novotnik Mónika, Tóth Péter, Sági László, Fazekas Ernő, Czuppán Tibor, Erdei László, Kozár Tibor, Jungmayer Gábor, Nagy Zsuzsanna és Varga Attila akik nyereményjátékunkban feltett kérdésre helyesen válaszoltak és ők tizenketten megnyerték a Dereszla Pincészet és a Henye Borászat által felajánlott 2016-os Furmint száraz és Sárgamuskotályos off-dry remek borokat. A nyeremények , előzetes egyeztetés után szerkesztőségünkben vehetők át.
Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

Turbómotorokkal a flottában

Következő

Suzuki Swift - egyenesen Japánból az Ön flottájába