0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Július, igazi nyár. Reméljük, hogy aktuális magazinunk az Ön szabadsága alatt is sok érdekességet, újdonságot tartalmaz.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek alatt az ALD Automotíve tőzsdei megjelenéséről, az Arval online flottakezelő plattform indításáról, az ALD verseny kiírásáról startup-ok számára és Románia lízinghelyzetéről olvashat
Élményautó rovatunk egy remek autóról ír. Megújult a Renault Captur, amely 2013-as bemutatkozása óta több mint 200.000 példányban talált gazdára Európa szerte.
Tesztélmény rovatunkban arról olvashat, hogy évről évre, több ezer olvasó tapasztalatai alapján készíti el a brit Autó Express, Európa egyik legmeghatározóbb vevőelégedettség mérését, a Driver Power ranglistát. Büszkén jelenthetjük ki, hogy hazánk közkedvelt autója, a Suzuki Vitara az első 10 hely egyikét foglalja el a rangsorban.
Technika klikk alatt a MercedesAMG DTM-es versenyautójáról, hozzáférhető áru új Tesláról, a Volvo elektromos meghajtással kapcsolatos törekvéseiről és a smart fortwo cabrio electric drive használhatóságáról olvashat.
Innen-onnan rovatunkban egy Leon Cupra ST mellett egy nagyon férfias BMW6 Gran Turismo-ról, a 24. Veszprém Rallye-ről és az Euro NCAP legújabb összehasonlító töréstesztjéről olvashat.
Gasztronómia klikk alatt az édesköményről tudhat meg sok érdekességet, az ókortól napjainkig, felhasználhatóságáról, jótékony hatásáról. Természetesen talál receptet , most kettőt is.
Bor and More Fredericksburg. Texas. Sommelier kollégánk tudósítása és értékelése három borászat borairól, módszereiről.
Nyereményjátékunk ezúttal egy teszthétvégét kínál egy Suzuki Swift 1.2 GLX volánjánál amennyiben helyesen válaszol Tesztélmény rovatunkban feltett kérdésre és Ön a szerencsés nyertes a sorsolásnál.

JÚNIUSI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Ambrus Ágnes, Juhász Péter, Mayer Antal, Temesvári Máté, Kosztolányi Géza, Szűcs Lóránd, Tóth Vladimir, Keskeny Tamás, Csipes László, Gerlóczi Ferenc, Nagy L. Tamás és Polónyi Ákos 2-2 palack bort nyert a Nyereményjátékban feltett kérdésre helyesen válaszolók közül.
Nyereményük Tóth Ferenc Pincészetének jóvoltából került kisorsolásra
www.egriborvar.hu
Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

Teszthétvége: Suzuki Swift

Következő

Turbómotor szívós élettartammal