0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki 2017-ben is rendkívül kedvező cégautós konstrukciókkal, vonzó, megbízható és magas használati értékű vállalati autókkal érdemli ki a Suzukira váltó cégek bizalmát.

A közzétett 2016-os eladási adatok alapján a Suzuki végül ragyogó évet zárt, összesen 11 266 db értékesített gépkocsival, ami 11,67 százalékos piaci részesedést jelent. Mintegy 6000 autóval a Vitara nemcsak a saját szegmensét uralja, de a Vitara lett Magyarország messze-messze legkedveltebb személyautója is. A jövő tavasszal megújuló Swift változatlanul kategóriaelső és a vállalati autóként egyaránt ütőképes SX4 S-Cross is remekül szerepelt.

Erősebb és takarékosabb az új S-Cross

Az S-Cross sikereiben szerepe van az idén nyáron bevezetett megújult modellnek. Az újdonság határozottan frissebb külsővel, adaptív távolságtartó tempomattal és radaros ütközés-megelőzéssel bővített biztonsági felszereltséggel, változatlanul kitűnő variálhatósággal, 430-ról 1269 literre bővíthető csomagtérrel és még csekélyebb fogyasztású új motorgenerációval hódít. A szervizköltségeket mérséklő, láncos szelepvezérlésű Boosterjet turbómotorokkal az SX4 S-Cross átlagfogyasztása verziótól függően csupán 5.0-5.7 l/100 km. Mind a 112 lóerős K10C, mind a140 lóerős K14C könnyedén repíti az intelligens felépítésű, csupán 1,1-1,25 tonnás autót. Lényegesen nagy futásteljesítmény esetén ésszerű lehet a 320 Nm nyomatékú, 120 lóerős és mindössze 4,1-4,6 literes átlagfogyasztású dízelváltozat mellett dönteni.

Vitarák, személyre szabva

A vonzó Vitara gazdag kínálata remekül differenciálhatóvá teszi az egyes munkakörök különböző számára elérhető változatokat. Míg a közkedvelt 1,6 literes benzines, kézi váltós és elsőkerék-hajtású verziók alacsony áron nyújtják az SUV-modellek magabiztos üléshelyzetét, robosztus felépítését, sokoldalú bevethetőségét és tágas utasterét, a Vitara akkor is beválik, ha az érintett magasabb kategóriájú szolgálati autóra jogosult.

A feljebb kapcsoláshoz a valamennyi motorváltozathoz elérhető, hatfokozatú automatikus váltó ad lehetőséget illetve a 320 Nm nyomatékú, erőtől duzzadó dízelmotor vagy a látványos Vitara S. Hat krómlamellás hűtőrácsával, 140 lóerős, 220 Nm nyomatékú benzines turbómotorjával, az utasteret feldobó piros díszeivel elsőre azonosítható az esztergomi sikerautó csúcsmodellje. A Vitara S szériafelszerelése a négykerék-hajtás, ami a 120 lóerős benzineshez és a hasonló teljesítményű dízelmotorhoz is rendelhető. A Suzuki fejlett AllGrip hajtásrendszere komoly értéktöbblet a vállalati autók piacán.

Biztonság: öt csillag és 4×4

Nemcsak a terepjáró-képességet és az autó dinamizmusát fokozza, legelsősorban is biztonságot nyújt. Ma, amikor a kvalifikált és lojális munkaerőért meg kell küzdenie a vállalkozásoknak, jó üzenet a céges autót használóknak, hogy munkáltatójuk hangsúlyt fektet biztonságukra. Persze a Suzukinál a magas fokú életvédelem nem az összkerekes modellek kiváltsága. Az összes Esztergomban gyártott típus, a búcsúzó Swift, a Vitara és az SX4 S-Cross is a maximálisan elérhető öt csillagos értékeléssel végzett az Euro NCAP-törésteszten. Megnyugtató tudni, hogy a vállalati Suzukik mellett rég nemcsak gazdaságossági érvek szólnak: a közismert megbízhatóság, a csekély és jól tervezhető szervizköltség, a márkaszervizek közelsége és a csekély üzemanyag-fogyasztás.

Várhatóan 2017 első harmadában a Suzuki megkezdi a vadonatúj Ignis értékesítését, amely a sikeresen bevezetett Baleno, a japán gyártásból érkező új generációs Swift valamint a vállalati autók között hagyományosan erős Vitara és SX4 S-Cross társaként még több döntéshozót győzhet meg arról, hogy megéri bizalmat szavazni a biztonságos, attraktív és megbízható Suzukiknak. Vállalati autókra nyújtott kedvezményeinkről örömmel tájékoztatjuk Önt a www.suzukiflotta.hu weboldalon vagy a flotta@suzuki.hu címen. Döntsön megalapozottan a céges autók beszerzéséről, válassza a Suzukit!

Előző

Köszöntő

Következő

Catalunia és a Cava