0
Shares
Pinterest Google+

Kedves olvasó!

Mindannyian várjuk a Karácsonyt. A meghitt ünnepet , benne a fenyőfa illatát, a díszítés örömét, az ajándékbontás bizsergését és az otthon melegét. Reméljük, magazinunk is hozzájárul majd a pihenés óráinak, napjainak kellemessé, tartalmassá tételéhez.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni és így az ajándékok sorát bővíteni.

Flotta hírek rovatunk tudósít a a barcelonai Fleet Europe Forum sikerességéről és az Év flottamenedzserei díjazottjairól, a magyar lízingpiacról és az állami e-flotta támogatásról , a Mátraházán tartott szakmai napokról, valamint a lengyel lízingpiacról.

Élményautó de még milyen , ráadásul kettő. Megismerhetjük a Renault új üdvöskéjét a Renault Megane Grandcoupe-t és az igazán prémium kategóriás és legerősebb Minit a Clubman-t.
Tesztélmény rovatunk a flottaügyfelek körében méltán népszerű Vitaráról és SX4 S-Cross-ról ad még több információt.. Tudta ugye, hogy a Suzuki hazai értékesítésben megelőzte az Opelt és a Fordot.
Technika klikk alatt a Toyota hidrogén hajtású kamionjáról, a Novitec McLaren 570S-ről és az Audi RS 6-os csúcsgépről kap információt és iszonyú jó képeket.

Innen-onnan rovatunk a spéci MINI John Cooper modellekről, az ÉV Autója cím döntőbe jutottairól, a Honda nulla emissziós járműveiről és az MGE jelentéséről tudósít.

Gasztronómia oldalunk miről is szólna, természetesen a karácsonyi előkészületekről, amikor van sütnivalónk bőséggel, recepten a vaniliás kifli.

Bor and More rovatunk a siklósi és villányi napsütötte dombokon gazdálkodó Mayer Pincészetet mutatja be és meglátogatjuk a Mayer Panziót is.

Nyereményjátékunk továbbra is igen népszerű, hiszen nagy élményt nyújt a kisorsolt szerencséseknek. Decemberi számunk kérdéseire helyesen válaszolók közül valaki teszthétvégét tölthet el egy MINI Cooper Clubman volánjánál a BMW Group Magyarország jóvoltából. Végül de nem utolsó sorban 5 szerencsés 2-2 palack 2016-os Villányi Rozé Cuvée-t, ketten 1-1 palack Mayer Kopár-t kóstolhat élvezettel a Mayer Pincészet jóvoltából.

NOVEMBERI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Németh András egy Renault Captur teszthétvégét nyert az Autó Triplex Kft jóvoltából valamint Reszegi-Bucsay Tünde, Tóth Gerzson, Galambos Péter, Csoma Károly, Traub Etelka és Solymosi Tibor 1-1 palack móri Királyleányka és Chardonnay nyertesei lettek a Csetvei Pincészet jóvoltából
Gratulálunk!
ms_xmas2016_2

Előző

Mayer Pincészet

Következő

Vállalati Suzukik – Egy megalapozott, jó döntés