0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki Vitara sikeressége szinte már axiómának számít a hazai autópiacon. A Datahouse adatai szerint az idei év első két hónapjában összesen 16 921 új személyautót és kishaszonjárművet helyeztek forgalomba. A személyautók rangsorát 1459 értékesítéssel vezeti a Suzuki, melyből 1012 Vitara. Esztergom büszkesége szemernyit sem vesztett korábbi fényéből, a 2017-es évbe is hatalmas lendülettel vetette bele magát. Akárcsak maga a Suzuki, amely idén a limitált szériás Vitarával együtt három új modellel örvendezteti meg vásárlóit. Az elegáns és ritka Vitara Limited után az Ignis érkezett, majd tavasz végén a Swift debütál Magyarországon. A februártól kapható Ignis egy kompakt méretű városi terepjáró, így a Suzuki immár három modellel tud szolgálni a rendkívül a közkedvelt SUV-szegmens iránt érdeklődőknek.

SX4 S-Cross, a legnagyobb

Alig fél éve kezdődött az új S-Cross értékesítése. Népszerűsége még ugyan elmarad a Vitaráétól, azonban nem panaszkodhat a Suzuki, hiszen 2017-ben az első két hónapban 231 db-ot helyeztek forgalomba a márka legnagyobb autójából. A modellfrissítéskor igazán markáns külsővel és vadonatúj benzines turbómotorokkal jelezte, hogy alapos megújulásról van szó. A Balenóban már megismert, 112 lóerős háromhengeressel és a Vitara S 140 lóerős, négyhengeres turbómotorjával szélesedett a motorok választéka. Számos új biztonsági és kényelmi funkcióval is gazdagodott az S-Cross. A legfontosabb mindegyik közül a távolságtartó tempomat megjelenése. A radaros, automatikus fékezést és gyorsítást lehetővé tevő berendezés nemcsak autópályán könnyíti meg a vezető dolgát, de városi forgalomban is használható. Az S-Cross a kategóriában fellelhető konkurensek autóihoz mérten kedvező áron, takarékos fogyasztás mellett biztosítja a crossoverek vonzerejét.

Vitara, a megunhatatlan

Akár családos magánszemélyek, akár kis vagy nagyvállalatok keresnek szép, emellett strapabíró és ár/érték arányos autót, legtöbbször csak a Vitara felel meg minden elvárásnak. A sikerei miatt a ’magyarok kedvence’ elnevezést kiérdemlő, különösen vonzó formatervű SUV 1.6 literes 120 lóerős benzines motorja verhetetlen mindenes: mérete és kényelme alapján városi közlekedésre és hosszú utakra egyaránt beválik. Az 1.6 literes szívómotorral szerelt változat sokak által kedvelt, azonban talán a modell csúcsváltozata, a Vitara S példázza legjobban, mekkora fejlődésen mentek át a Suzukik az utóbbi néhány évben. Az 1,4 literes 140 lóerős és 220 Nm nyomatékú Vitara még a sokat próbált autós szaksajtót is teljességgel elkápráztatta. Tapasztalja meg, mit tud a lehengerlő turbómotor és a fejlett összkerékhajtás mintaszerű összhangja.

Ignis, a legújabb, egyben legkisebb

A vadonatúj Ignis legfeljebb nevében emlékeztet a korábbi modellre. Teljesen új platformmal, takarékos és dinamikus erőforrással, modern vezetéstámogató rendszerekkel, és nem utolsó sorban, fiatalos, stílusos megjelenéssel várja a kíváncsi tekinteteket. A karakteres kisautó ízléses részletei és okos megoldásai első ránézésre magával ragadják Önt is. A pehelysúlyú modellt 90 lóerős szívómotor hajtja. A dinamikus, ámde nyugodt és biztonságos autózást a takarékos erőforráson túl olyan vezetéstámogató és biztonsági felszerelések is garantálják, melyekkel korábban csak luxusautókban találkozhatott. A kettős kamera alapú vezetéstámogató rendszer, a sávelhagyás figyelmezető, vagy a vészfékezésjelző mind megtalálható az Ignisben. Az Ignis egyedülálló vonalvezetése, kompakt és praktikus méretének, vidám külsejének köszönhetően új értelmezést nyer a városi autózás fogalma.

Továbbra is a teljes modellpalettára kiterjesztett, változatos és jelentős flottakedvezmények könnyítik meg a döntést a biztonságos, értékálló és megbízható autót keresőknek. Munkatársaink örömmel kidolgozzák az Ön vállalkozásának legkedvezőbb pénzügyi konstrukciót. Lépjen kapcsolatba velünk a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra!

Előző

Arval, ALD, LeasePlan, Brit flottapiac

Következő

Smart Electric Drive: felvillanyozza a várost