0
Shares
Pinterest Google+

A smart környezetbarát törekvéseinek eredményeképpen hamarosan hazánkban is elérhetővé válik a népszerű városi kisautó tisztán elektromos hajtású, két- és négyszemélyes változata. A Smart Fortwo és Smart Forfour Electric Drive modellek károsanyag-kibocsátás nélküli városi mobilitási megoldást biztosítanak.

A dinamikus vezetési élményt nyújtó elektromos smart modellek akár 160 kilométer megtételére is képesek egyetlen töltéssel, praktikus méretükkel pedig tökéletesen alkalmasak a mindennapi városi közlekedésre. A Smart egyedi formaterve és vidám beltere különleges használati élményt nyújt minden korosztály számára.

A legújabb elektromos Smart modellekkel nem csupán a parkolás könnyebb, hanem a zöld rendszám összes előnyét is biztosítják tulajdonosaik számára. Ez az előny ingyenes parkolást jelent Budapesten, valamint több vidéki nagyvárosban, és a gépjárműadó megfizetése alól is mentesíti a zéró kibocsájtású modellek üzembentartóit, akik számos töltőállomáson tölthetik fel járművüket teljesen térítésmentesen.

Mindezek mellett az új Smart Electric Drive modellek vásárlása esetén az elektromos járművekre vonatkozó állami támogatások is elérhetőek, melyeknek hála az autók árából pozitív pályázati elbírálás esetén akár 21%, vagy maximum 1,5 millió forint összegű állami támogatást vehetnek igénybe a vásárlók.

Előző

Szemrevaló SUV-k minden méretben

Következő

Biometán, elektromos Škoda, Alfa Stelvio, ElectRoad