0
Shares
Pinterest Google+

Bemutatkozunk

Cégünk, a Tiara Kft. 1991-óta író- és irodaszerek kereskedelmével, illetve forgalmazásával foglalkozik. Több világmárka hazai képviseletét látjuk el. Megalakulásunk óta meghatározó szerepet töltünk be a hazai író-irodaszer kereskedelemben.
2005-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert, ezzel is garantálva a megbízható minőséget és az állandó fejlődés lehetőségét partnereinek érdekében.
A telephelyünkön lévő raktárkészlet és felkészült munkatársaink biztosítják a magas szintű kiszolgálást.
Támogatjuk a fiatal tehetségek felkutatását: évente meghirdetjük a Pentel Nemzetközi Gyermekrajzpályázatot, ahol a magyar gyerekek évről-évre kiemelkedő eredményeket érnek el. A díjazott gyerekeknek minden évben megszervezzük a Pentel Nemzetközi Gyermekrajzpályázat magyarországi díjkiosztó ünnepségét.
Kiemelt patnerünk a www.szorgosmehecske.hu webáruház, ahonnan otthonról vagy az irodából is kényelmesen megrendelheti termékeinket.

Márkáink

Pentel japán írószerek

A Pentel japán írószergyártó cég 70 év óta a világ írószereinek kétharmadát fejleszti ki. A Pentel a minőségi szabályozások bevezetésének úttörője az írószergyártásban, egyedüli írószergyártóként a Deming díj birtokosa. A környezetvédelem iránt elkötelezett Pentel márka számos olyan „zöld” termet kínál, melyben az újrahasznosított anyagtartalom 50% felett van, ezek Recycology termékek.

Foldermate mappák

Forradalmian új sajátmárkás termékei mellet számos világcég gyártóbázisa is. A környezetvédelem iránt elkötelezett cég termékeinek jelentős része újrahasznosított anyagokból készül.

Canail Saint-Martin prémium termékek

Elegáns és egyedi bőr okmánytartók, irattartók egyenesen Párizsból. A Canail Saint-Martin név egyet jelent a minőséggel, minden alkalomra ideális ajándék.

canal

Skag iratrendezők

A görög cég a legnagyobb európai magánkézben lévő dosszié és iratrendező gyártó vállalat. Karos iratrendezői azon ritka kivételek a piacon, melyek nem tartalmaznak rákkeltő anyagot (kadmium).

skag1

Alpino iskolaszerek

Spanyolország legkedveltebb iskolaszerei és arcfestékei nagyon szigorú minőségi irányelvek alapján készülnek, nem tartalmaznak allergén anyagokat (tej, glutén, mogyoró, latex, tojás, hüvelyesek). Kiváló minőségű és környezetbarát termékeik fejlesztik a gyerekek kézügyességét és kreativitását.

tiara kft.
H-1038 Budapest
Szentendrei út 278/A
Tel.: +36-1-436-9458
Fax: +36-1-240-9347
www.facebook.com/PentelHungary
www.facebook.com/SkagHungary

 

Ha az alábbi kérdésre válaszol és kitölti a táblázatot, akkor az Öné lehet egy díszdobozos Pentel írókészlet!

Hány éves a Tiara Kft?

 

[ninja_form id=5]

 

Előző

Köszöntő

Következő

Motoros Borok Útja Rallye