0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Flottamagazin márciusi számát. Hasznos információk tárháza, csúcstechnikai megoldásokról olvashat az autóipar területéről és más hírekről, vívmányokról, érdekességekről itthonról és a világ minden pontjáról.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.

Flotta hírek oldalunk informál a magyar lízingpiacról, a Nokia IMPACT-ról és egy kulcsnélküli applikációról. Hírt ad a Leaseplan/USA vezetőváltásáról és a brexit hatásairól

Élményautó rovatunkban a Renault Megane GrandCoupe ! A GrandCoupe-t tervező mérnökök nem feledkeztek meg a biztonságról és a kényelemszerető autósok népes családjáról sem.

Tesztélmény: A 2016-os Párizsi Autószalonon mutatkozott be Európának a stílusos külsejű és sokoldalú ultrakompakt crossover, a Suzuki Ignis. Ismerkedjen , barátkozzon vele. Megéri!
Technika rovatunk fő témája a Zalaegerszegen létesülő autonom tesztpálya, de hírt adunk a Toyota napelemes sikeréről, egy AudiTT-ről és a Peugeot Instinct Concept tanulmányautóról is.

Innen-onnan rovatunkban egy hihetetlenül szimpatikus élettér vízióval ismerkedhetnek meg. Nagyon nem vízió viszont egy 800-as Audi , de főleg az Év Autója nem.

Gasztronómia rovatunkban megismerkedhetnek a Miele remek gőzpárolójával, valamint a tésztafőzés eddig talán ismeretlen részleteivel találkozhatunk. Hogyan főznek tésztát az olaszok… és természetesen az elmaradhatatlan recept, most farfalle.

Bor and More rovatunkban a szokásostól eltérő módon, de az Önök kívánságára a borhoz oly szorosan kapcsolódó sajtról pontosabban a holland sajtokról lesz szó.

Nyereményjátékunkban megfogalmazott kérdésre helyesen válaszolók között három, impozáns méretű Gouda sajtot sorsolunk ki.

FEBRUÁRI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Sági László , Tóth Rozália, Tóth Norbert, Hajas Tibor, Kiss Melinda és Ormay Péter akik nyereményjátékunkban feltett kérdésre helyesen válaszoltak és megnyerték a Mokos Családi Pincészet által felajánlott 2-2 palack 2016-os Rozé Cuvée, 2016-os Portugieser és 2011-es Merlot Barrique borokat valamint Fűszeres alma, Szilva és Meggybort. A Fődíj nyertese Vég Pálné aki a kupont a Pincészettel egyeztetett módon veheti át.
Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

Mini Living, Audi R8, Peugeot 3008

Következő

Nagyon Renault és nagyon francia mi az : a Kadjar!