0
Shares
Pinterest Google+

A motorozást kedvelő üzleti partnereink és barátaink nagy örömére többéves erőfeszítéseinknek köszönhetően idén elrajtolhat az I. Motoros Borok Útja Rallye mezőnye. A motoros rallye célja, hogy az autós rendezvényünkön megszokott élményekkel és prémium színvonalon, de attól kicsit eltérően, kimondottan a motoros társadalom igényeinek megfelelő formában és tartalommal megtöltve három nap izgalmas versengést, vidám vetélkedőket, a kötelezően teljesítendő napi penzum után oldott hangulatban, egy-egy pohár kitűnő bor mellett zajló üzleti-baráti beszélgetéseket kínáljon az induló versenyzők számára.

A borkedvelő üzletemberek egy új szegmensével, a motorozás szerelmeseivel is szeretnénk megismertetni hazánk szebbnél szebb tájait, mindezt úgy, hogy a tőlünk megszokott módon a borvidékek, borászatok, a legkiemelkedőbb borok mellett a tudatos, felelősségteljes és biztonságos közlekedést is szem előtt tartjuk. Éppen ezért az autós rallye programjától picit eltérve a versenyzés óráiban a borkóstolást szigorúan mellőzzük, ehelyett egymásra, a versenyre, a csodálatos tájra, a vendéglátó borászokkal való találkozásra és beszélgetésre, a borászat működésének és filozófiájának megismerésére, valamint az általuk kínált finom falatokra koncentrálunk. A kitűnő hazai borok kóstolása természetesen nem marad el, azt a szálláshelyre visszatérve, az aznap meglátogatott borászok meghívásával délutáni-esti programként fogjuk megvalósítani.

A baráti és üzleti kapcsolatépítésre is kiváló lehetőséget biztosító motoros élménytúrán az üzletemberek, sportolók, celebek között várhatóan a rajtrácson köszönthetjük többek között Kis Viktória motorversenyzőt, Polyák Lilla énekes-színművésznőt, Semmi-Kis Tünde Miss World Hungary 2005 szépségkirálynőt és kaszkadőrt, Árpa Attila producert, Hajas László mesterfodrászt, Harsányi Levente műsorvezetőt, Stefano Favaro sportmenedzsert, valamint ifj. Albert Flórián egykori válogatott labdarúgót.

Két nap alatt körülbelül 10 pincészetet tervezünk meglátogatni, és  több mint 20 pincészet borait tervezzük megkóstolni. Pénteken a Mátrai, szombaton az Egri Borvidéken, a vasárnapot pedig kötetlen, szabad programmal töltjük.

Az első motoros rallye-ra számos meglepetéssel készülünk. Engedtessék meg nekünk, hogy ne durrogtassuk el az összes puskaport, de azért már most is van miről lerántanunk a leplet. Egy egész nagy leplet, mely félszáz kétkerekűt takar. Büszkén jelenthetjük ugyanis, hogy a hetvenéves jubileumát ünneplő ikonikus olasz Vespa motorgyár 50 motort ajánl fel versenyzésre, melynek nyergébe azok a szerencsés indulók pattanhatnak fel, akik időben regisztrálnak az I. Motoros Borok Útja Rallye-ra.

Az I. Motoros Borok Útja Rallye fővédnökei dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter lesznek. A verseny június 3-án péntek reggel 8 órakor rajtol a fővárosi Kincsem Parkból. A versenyzők két nap alatt mintegy 400 kilométert tesznek meg. Az érdeklődők, szurkolók pénteken Gyöngyös, szombaton Eger belvárosában találkozhatnak a motoros felvonulással. A befutóra és ünnepélyes eredményhirdetésre szombat délután kerül sor Galyatetőn.

Előző

Pentel írószer

Következő

Rekordév Kecskeméten, Fix traffipaxok, VW akkumulátor, Google-FCA, Növekszik a VW csoport profitja