0
Shares
Pinterest Google+

Furcsa érzés az év eleje. A január-februári időszak mindig kissé eseménytelen. Elmúltak az ünnepek és ez a két lassú hónap már a tavaszra várakozás jegyében zajlik. Nincs ez máshogy az autópiacon sem. Várjuk a nagy dobásokat, ahogyan a kisebb ráncfelvarrásokat is az egyes modelleknél. Jelen számunkban azért már helyet kaptak az első fecskék. Itt a Renault nagy reménye, az új Talisman, amitől a francia gyártó jelentős sikereket remél a flottaautó szegmensben. A Mini legújabb Cabrio változata pedig már türelmetlenül toporog az ajtó előtt, hogy a szerencsések lobogó hajjal élvezhessék a szabad ég alatti autózást!

Nyereményjátékunkban bemutatjuk a A BMW X1-et, ami egy tökéletes jármű azok számára, akik a vezetési élményt saját elvárásaik és szükségleteik szerint képzelik el. Az autó SAV-os arányai meggyőző önbizalmat tükröznek, a belső tér pedig rendkívül sokoldalúan alakítható. Azon olvasóink között, akik helyesen felelnek a cikk végén feltett kérdésre, kisorsolunk egy teszthétvégét, így a szerencsés maga is meggyőződhet az új X1 tökéletességéről!

Technika rovatunkban utánajártunk, milyen újításokra számíthatunk a “látni és látszani” jegyében, azaz az autóvilágítás terén várható fejlesztéseket vettük górcső alá.

A tavaszra várás, télűzés fontos eseménye hazánkban a Busó-járás, programajánlót és borászati úticélokat kínálunk Bor and more rovatunkban, de egy igazi fagyos kaland képes beszámolóját is megtekinthetik, amiből kiderül, hogy az alternatív energiák a szélsőséges időjárásban is helytállnak.

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Előző számunkban meghirdetett OMV nyereményjáték szerencsés nyertese:

Csókássy Lajos

Gratulálunk, 20 ezer forintos OMV ajándékkártyával lett gazdagabb!

 

Előző

Csak győzzük kivárni a napsütést!

Következő

Új BMW X1- Határtalan lehetőségek