0
Shares
Pinterest Google+

Egy cég számára már egy kisszámú autóból álló gépjárműflotta kezelése is összetett feladat: egyszerre kell megfelelni az adózási-számviteli előírásoknak és a hatékony cégirányítás követelményeinek. Az OMV Kártya erre kínál olyan átfogó megoldást, amely már sok ügyfélnél bizonyította képességeit.

Egyre több területen kínálnak a vállalkozások számára komplett külső megoldásokat, így az üzemanyagok költségeinek kezelése terén is elérhető olyan stabil hátterű, széleskörű referenciával rendelkező szolgáltató, amely nemcsak megoldja az üzemanyag-ellátásból adódó gondokat, hanem a gazdálkodás terén is értékes optimalizáló eszközt ad a vezetők kezébe.

„Több mint húsz éve vagyunk jelen a magyar piacon szolgáltatásainkkal, és több ezer ügyfelünk a bizonyíték arra, hogy amit nyújtunk, az kétséget kizáróan találkozik a magyarországi vállalkozások igényeivel” – mondja Baranyai Zoárd, az OMV Kártya üzletág vezetője. „Az OMV Kártya használatával egy külső cégre, azaz ránk van bízva az üzemanyagokkal és útdíjakkal kapcsolatos adminisztráció jelentős része, köztük a nemzetközi áfa- és jövedékiadó-visszaigénylés. Minden autóhoz, minden sofőrhöz rendelhető kártya, és egy összefüggő rendszerben, a vállalkozás szintjén is követhető az egyes autók üzemanyag-fogyasztása vagy útdíj-költsége. Az OMV Kártya mellé igényelhető a Fleet Online Services szolgáltatásunk, amely valós időben biztosít online hozzáférést a vállalkozás összes üzemanyag kártyájához, legyen annak célja a valós idejű ellenőrzés, költség-kontrolling, kimutatások készítése, vagy akár egy kártya aktiválása, illetve letiltása. Az OMV Kártyák esetében külön hangsúlyt fektetünk a biztonságra: a hologramos kártya, a PIN kód, az egyedi limitek és jogosultsági szintek beállítása mind a biztonságot szolgálja. A limitek és jogosultságok kártyára lebontva követhetők és bárhonnan, bármikor módosíthatók a Fleet Online Service segítségével.”

Az OMV Kártyát igénylő vállalkozásoknak lehetősége van havonta utólag fizetnie az üzemanyag és egyéb szolgáltatásaink költségeit, mint pl. útdíj, shop-termék, vagy az autómosás. A kártya nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is használható. Magyarországon és a környező országokban mintegy 2000 OMV töltőállomáson lehet fizetni a kártyával, a ROUTEX-hálózatban pedig Európa szerte 29 ország közel 18 000 töltőállomásán vehető igénybe az OMV Kártya.

„A lefedettségen túl kiemelném a minőséget is, hiszen az OMV mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. A tél közeledtével külön is említsük meg az OMV MaxxMotion Dieselt, amelynek rendkívüli hidegtűrő képessége számos vállalkozás számára tette lehetővé, hogy akkor is fussanak a járművei, amikor a konkurencia pihenőre kényszerült” – mondja Baranyai Zoárd, és egyben arra is felhívja a figyelmet, hogy a járművek és a vállalkozás igényein túl gondolnunk kell az autókat vezető munkatársak igényeire is. „A kormány mögött emberek ülnek, akik a rövidebb-hosszabb autóútjaik során sokszor csak a töltőállomásokon tudnak ebédelni, kávézni, vagy bevásárolni. Az OMV töltőállomásain mindezt megtehetik, az ott lévő SPAR Expressekben például a szupermarketekhez hasonló áron vásárolhatnak friss élelmiszereket, sok időt megspórolva ezzel. Mindent egybevéve az OMV Kártya a költségek kézbentartásán túl kitűnő vezetői eszközként is szolgál.”

NYEREMÉNYJÁTÉK

Európában hány töltőállomáson használhatjuk az OMV kártyát?

[ninja_forms id=5]

 

 

Előző

Köszöntő

Következő

Renault Talisman – Keleti kényelem, nyugati high-tech megoldásokkal