0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

Novemberi számunkban foglalkoztunk a Renault kishaszongépjárműveivel, cikkünket követően rengeteg kérdés, észrevétel érkezett hozzánk. Ezért döntöttünk úgy, hogy a decemberi ‘Bemutató’ rovatban nem egy klasszikus személyautót állítunk reflektorfénybe, hanem a Nissan Navara legújabb modelljét . ‘Tesztautó’ menüpontunk alatt a Suzuki flottakínálatáról olvashatnak, ‘nyereményjátékunkban’ pedig az OMV töltőállomások szolgáltatásairól és az üzemanyag kártya előnyeiről beszélünk. Játszani most is érdemes, hiszen 20 ezer forint értékű OMV ajándékkártyát sorsolunk ki játékoskedvű olvasóink között.‘Képekben’ rovatunk a karácsony és a hightech ötvözeteként bemutatja a Mercedes által a tokiói motor show-n prezentált koncepció autót és egy ünnep ihlette reklámot is.Míg Innen-onnan rovatunk aktuális híreket, érdekességeket tartogat, a Bor and more és a Gasztronómia rovatok már a karácsony jegyében nyújtanak izgalmas olvasnivalót, hasznos tippeket.

December nem csak az adventi készülődés, majd az azt követő Karácsony időszaka, hanem a számvetésé is. Ilyenkor visszatekintünk, hogy mit is tettünk az évben, amelyet épp’ most hagyunk magunk mögött.

Számunkra különösen fontos volt a 2015-ös év, hiszen tavasszal megszületett a független Flottamagazin, amit nagy szeretettel és törődéssel építünk, erősítünk,  viseljük gondját.

Szeretnénk megköszönni Partnereinknek is a bizalmat, akik hittek bennünk és velünk együtt, ők is részesültek az eredményekből, a sikerekből, amelyeket közösen értünk el.

Nem mondhatunk mást: folytatjuk. Jövőre, Veletek / Önökkel ugyanitt!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk a Flottamagazin minden kedves Olvasójának, Partnerének!

Boros Dóra főszerkesztő

és

A flottamagazin.hu csapata

 

 

Novemberi nyereményjátékunk nyertese:

Négyesi Tamás

Renault Kadjar teszthétvégét nyert a Renault Budapest jóvoltából. Gratulálunk!

Előző

Borok az ünnepi asztalra

Következő

Kézben tartott üzemanyag-költségek