0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Mindannyian várjuk a Karácsonyt. A meghitt ünnepet , benne a fenyőfa illatát, a díszítés örömét, az ajándékbontás bizsergését és az otthon melegét. Reméljük, magazinunk is hozzájárul majd a pihenés óráinak, napjainak kellemessé, tartalmassá tételéhez.
Magazinunk decemberi számától kezdve a világ és Magyarország lízing és flottahíreit angol nyelven is közreadja.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni és így az ajándékok sorát bővíteni.

Flotta hírek rovatunk a Lízingszövetség megújult vezetéséről, az Év Lízingszakembere cím nyerteséről, az MKB-Euroleasing elismeréséről, a magyar lízingpiacról és a nemzetközi e-mobilitási versenyről ad információkat.
Fleet News: The leasing sector reflect the expansion of the consumption , Dr János Strbka – the Leasing Expert of the year in 2017, MKB-Euroleasing – Best Workplace of the year 2017, E-mobility: Netherlands in the leading position
Élményautó Az új BMW X3 megérkezett Magyarországra. Magyarországon is bemutatkozott a minden terepen kimagasló menetdinamika és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság páratlan egységét kínáló BMW X3 harmadik generációja.

Tesztélmény rovatunkban a 2017-es Genfi Autószalonon bemutatkozott új Swift a főszereplő. A legfrissebb generáció megalkotásánál azt tartották szem előtt, hogy a régi Swift sajátos jegyei megőrzése mellett új stílusú modell születhessen. Az eredmény lenyűgöző.

Gasztronómia. Nincs karácsony marcipán nélkül! Kitekintés eredetére, tartalmára, olvashatnak hozzá kötődő legendákról, híres marcipánokról és a remek recept sem maradhat el. Marcipán kenyér karácsonyra.
Bor and More rovatunkban a Bükki Borvidék és a Miskolc, Mályi és Nyékládháza határában fekvő legjobb dűlőkön gazdálkodó Gallay Kézműves Pince borászával, Borbély Rolanddal beszélget magazinunk szőlész-borász szakembere.
Nyereményjátékunk továbbra is igen népszerű, hiszen nagy élményt nyújt a kisorsolt szerencséseknek. Decemberi számunk kérdéseire helyesen válaszolók között 12 palack Bistronauta 2015-ös Rozét sorsolunk ki, mindezt a Bükki Borvidéken gazdálkodó Gallay Kézműves Pince felajánlásából.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újesztendőt!
Merry Christmas and Happy New Year!
a Flottamagazin csapata

Előző

GALLAY KÉZMŰVES PINCE

Következő

Az új BMW X3 megérkezett Magyarországra