0
Shares
Pinterest Google+

A 2016-os Párizsi Autószalonon mutatkozott be Európának a stílusos külsejű és rendkívül sokoldalú ultrakompakt crossover, a Suzuki Ignis. A típusnév a 2000-es évekből csenghet ismerősen, de akárcsak a Baleno esetében, az Ignisnél is mindössze elnevezésében hasonlít egymásra a régi és az új modell.

Az új Ignis vadonatúj platformmal, takarékos és dinamikus erőforrással, modern vezetéstámogató rendszerekkel várja érdeklődőit. Az emblematikus kisautó finom részletei és okos megoldásai első ránézésre magával ragadják. A vadonatúj Ignis sajátos vonalvezetése összetéveszthetetlen egyéniséget kölcsönöz ennek a kompakt és könnyedén vezethető autónak. Praktikus méretének, karakteres dizájnelemeinek és vidám külsejének köszönhetően teljesen új értelmezést nyer a városi autózás fogalma.

A pehelysúlyú modellt a Balenóban debütált 90 lóerős DUALJET szívómotor hajtja. A nyugodt, feszültségektől mentes autózást a takarékos és korszerű motoron túl olyan vezetéstámogató és biztonsági felszerelések is garantálják, melyek néhány éve még elképzelhetetlenek lettek volna. A kettős kamera alapú vezetéstámogató rendszer, a sávelhagyás figyelmezető, vagy a vészfékezésjelző mind megtalálható az Ignisben, holott ezek a berendezések sokáig csak a felsőkategóriás autók privilégiumai voltak.

A kényelmi és biztonsági extrák leveszik a terhet a vezető válláról, az ALLGRIP AUTO pedig hozzájárul a páratlan vezetési élményhez, amit nem zavar meg az útfelület vagy az időjárás hirtelen változása sem. A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer egyenletesen osztja el a nyomatékot a kerekek között, például kicsúszás ellen optimális nyomatékot küld a hátsókra, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak megfelelően az úton.

A kettős kamera alapú vezetéstámogatás az Ignis egyik fő újdonsága. A kamerarendszer az autó előtti távolságot pásztázza, azonosítja a gyalogosokat és a járműveket, valamint szükséges esetén veszélyjelzéssel és automatikus fékezéssel igyekszik mérsékelni a baleset súlyosságát.
Az Ignis a Suzuki második újdonsága, amivel 2017-ben előrukkolt. A magán-és flottaértékesítések terén elért nagyszerű eredményt a Suzuki januárban egy limitált kiadású autóval, a Vitara Limiteddel ünnepelte. A közkedvelt 1,6 literes szívómotorral szerelt elegáns SUV-val a köszönetet mondott vásárlóinak a márkába vetett bizalmukért, míg az extravagáns Ignisszel olyan célcsoportot is megszólíthat, akik eddig nem gondolkodtak Suzukiban.

Továbbra is a teljes modellpalettára kiterjesztett, változatos és jelentős flottakedvezmények könnyítik meg a döntést a biztonságos, értékálló és megbízható autót keresőknek. Munkatársaink örömmel kidolgozzák az Ön vállalkozásának legkedvezőbb pénzügyi konstrukciót. Lépjen kapcsolatba velünk a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra!

Előző

A tésztafőzés rejtelmei

Következő

Kupé a családnak - Renault Megane GrandCoupe