0
Shares
Pinterest Google+

Kedves olvasó!

Élvezzük ki együtt az indián nyár utolsó napjait. Töltődjünk a napsütés melegével, a fénnyel, legyen tartalékunk borongósabb napokra. A Flottamagazin októberi száma ismét sok érdekességet tartalmaz itthoni és külföldön történt események, technikai újdonságok egész soráról. Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.

Flotta hírek rovatunk a Leaseplan Corporation új vezetőinek kinevezéséről, a Ford startup vásárlásáról, az Uber China tranzakcióról, az Opel autómegosztó szolgáltatásáról és angliai nehézségeiről, a Volvo eladási sikereiről valamint az amerikai autógyártók és a politikai ígéretek összefüggéseiről ad információt.
Élményautó fejezetünkben a Volvo V90 D5 AWD inscription ! Ne hagyja ki!
Tesztélmény alatt Suzuki SX4 S-Cross – a valódi fejlődés!
Néhány autógyártó látványos külső módosításokkal palástolja, hogy a lemezek alatt alig fejlődik a technika. A Suzuki más utat választott: a megújult SX4 S- markánsabbá, karakteresebbé és biztonságosabbá vált a továbbfejlesztéssel.
Technika klikk alatt található a Volvo DRIVE – E technológiája és a Renault önvezető elektromos kupéja , a Tresor.

Innen-onnan rovatunkban is izgalmas anyagot talál: a reggeli óra csörgésről, az új Mini John Cooper Works Clubmanról és a Porsche Platinum GT3 CCCE 2016 Hungaroring napról olvashat.
Gasztronómia fejezetünkben a krémesről írunk . Tudták, hogy krémesfajtákból is számtalan létezik? 1651 óta volt idejük a cukrászmestereknek finomítani, csiszolgatni az elkészítés módját. Recepten a Ruszwurm krémes!

Bor and More rovatunk ismét magyar tájakra kalauzol. Balatonedericsen a Pálla Borház borász tulajdonosa vall technológiai elképzeléseikről, terveikről és a Zöldvelteliniről.
Nyereményjátékunk ebben a hónapban is három megfejtőnek okozhat örömet! A Renault által feltett kérdésre helyes választ adók között egy új Renault Megane Berline volánjánál mosolyoghat a nyertes egy egész hétvégén, Konetik Kft elsősorban kis és közepes személyautó flottákat célzó , szakértő nélkül, bárki által installálható, adat-alapú autómenedzsment megoldást kínál, amely automatizálja a menetlevélírást, autódiagnosztikai információkat, és vezetésoptimalizálási segítséget nyújt. A cég által feltett kérdést helyesen megválaszolók, 3 darab 6 hónapos előfizetést nyerhetnek. A balatonedericsi Pálla Borház kérdésének helyes válasza 3×2 palack 2011-es Zöldveltelini birtokbort jelent. Sok sikert a megfejtésekhez!

SZEPTEMBERI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Mausch Balázs, aki a Miele Kft Főzőiskola kurzusát veheti igénybe másodmagával, továbbá a Konetik Kft jóvoltából előfizetést nyert Dr Czuppon Tibor, Elek Sándor és Szirovicza István. Végül de nem utolsó sorban Volvó teszthétvégét nyert Novai Gergő. Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

Pompás kicsi óriás – Bemutató: Renault Scenic 2016

Következő

Suzuki SX4 S-Cross – Átfogó megújulás