0
Shares
Pinterest Google+

Budapest, 2018. Április 17. – Danubius Hotel Helia****

Milyen lesz a közlekedés holnap, 1 év múlva vagy a 2050-ig terjedő időszakban? Nincsenek dugók, biztonságosabbá válik az utazás, átalakul a közlekedés kultúrája?
Az elmúlt években több idea is napvilágot látott arról, hogy milyen irányban és ütemben fog megváltozni a nagyvárosok forgalmi terhelése. Kaliforniában április 2-től már teljesen önvezető tesztautók is lehetnek az utakon, a forgalomban pedig 2020-tól találkozhatunk sofőr nélküli, távolról irányítható autonóm gépjárművekkel.

Az önvezető autók megjelenése, az elektromos autók térnyerése, a napról napra fejlődő vezetéstámogató rendszerek nem csak a magánszemélyek, de a cégek életét is megkönnyítik, mindemellett az egyre népszerűbb car sharing autómegosztó kezdeményezések a környezetünket is kímélik.
2018. április 17-én az IIR Magyarország a Danubius Hotel Helia****-ban rendezi meg Connected Day elnevezésű konferenciáját, melynek fókuszában a jövő közlekedése áll. A rendezvényen számos, a témában elismert szakembert hallgathatunk majd meg egy-egy témával kapcsolatban.
A konferencia nyitóelőadásában Dr. Kristóf Péter, az ExO Works és a Fasttrack Institute tanácsadója bemutatja, hogy miként változtatják meg az exponenciális technológiák a közlekedést. A flottakövető rendszerek a nyomkövetésen túl számos más területen is használhatóak. A különböző alkalmazási opciókat a Jármű Kontroll Magyarország Kft. operatív igazgatója Csáti Réka és Rácz Tamás értékesítési igazgató mutatják be előadásuk során.
Ezt követően az önvezető autókról lesz szó, majd egy tesztvezetésre is lesz lehetőség a kávészünetben. Később a mobilitáshoz kapcsolódó legmodernebb online fizetési megoldásokat ismerteti velünk dr. Al-Absi Gáber Seif, ügyvezető-helyettes, üzletfejlesztési és értékesítési vezető és Kovács Máté, senior értékesítési menedzser, az OTP Mobil Kft-től. Ezután a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerekről és a car sharing modell cégek életében betöltött szerepéről kapunk tájékoztatást. A következő előadásban az egy elektromos autókat (is) használó cég tapasztalatait hallgathatjuk meg, majd az elektromos autók töltéséről és a jelen és jövő elektromos autóiról láthatunk egy-egy prezentációt. Szó lesz az e-autók szerepéről a céges flottában, illetve az elektromos és önvezető autók biztosításáról is.
A nap végére a konferencia résztvevői betekintést nyernek a jövő közlekedésébe, a jelen és jövő megoldásaiba, a technika nyújtotta lehetőségekbe és a közlekedés fejlesztését szolgáló jövőbeni tervekbe.
A részletes programért látogasson el az IIR Magyarország honlapjára.

Előző

Trump in tariff threat to EU cars, Global Fleet Conference

Következő

Generatív tervezés, új korszak a pénzügyekben