0
Shares
Pinterest Google+

Mostantól gyorsabban, biztonságosabban és kényelmesebben érheti el úti céljait az SX4 S-Crossban. A bevált modellt GL felszereltségtől járó navigációsrendszer teszi még vonzóbb munkaeszközzé és családi autóvá.

Európa-szerte a legnépszerűbb autók jó ideje az alsó középkategória típusai. A kiforrott és családbarát SX4 S-Crosson modellezni lehetne, mitől ilyen keresettek ezek az autók. Mert a Suzuki ötajtósa akár munkaügyben, akár a család mindennapjaiban univerzálisan használható és kvalitásaival azok elismerését is hamar kivívja, akik nem ismerték a Suzukikat.

Például a japán mérnökök híresen jó térkihasználásával. Az SX4 S-Cross 430 centiméteres karosszériája öt utasnak is tágas helyet, továbbá a hátsó üléstámla állításával megnövelhető, 430 literes csomagteret kínál, ami ritkaság a kompakt autók között.

Tavasztól ajándék beépített navigációs rendszerrel bővült a kínálat. Az érintőképernyős navigáció GL felszereltségtől gazdagítja autóját az akció keretében. Üzleti felhasználás során az útmutatás nyugodtabbá és biztonságosabbá teszi az eldugott helyen lévő tárgyalási célpontok megközelítését is, megspórolva ezzel értékes időt Önnek és munkatársainak. A naprakész térképadatbázis a frissen épült utakat, körforgalmakat is tartalmazza. A színes kijelzős navigáció azoknak is támogatást jelenthet, akik magabiztosan tájékozódnak és nagyrészt ismerik a környéket. Megmondja ugyanis, hogy az adott utca merről egyirányú és pontosan hová esik a keresett házszám.

Fejlett technikájával az SX4 S-Cross a legendás japán szívó benzineseket és a turbódízelek hatalmas nyomatékát kedvelő vásárlóknak is egyaránt tud mit kínálni. Automata váltóval is megrendelhető, 120 lóerős benzinese a japán motorépítés magasiskoláját képviseli finom járásával, meghökkentően alacsony valós fogyasztásával és kényelmes erőtartalékaival. Szintén 120 lóerős dízelmotorja 320 Nm nyomatékával lehengerlő erejű és kiugróan takarékos. Mindkét motorváltozat rendelhető a legkorszerűbb ALLGRIP 4×4 öszkerékhajtással.

Az S-Cross vonzerejét az értékarányos árak mellett flottakedvezmények is növelik. A Suzukinál nemcsak a nagy járműparkok üzemeltetői számíthatnak igen kedvező feltételekre, hanem a kis- és közepes vállalkozások is, akár egyetlen autó beszerzésével. A három év/100 000 kilométeres garancián felül, a kiterjesztett garancia akár további két évre vagy akár 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet, a gyártói garancia lejártát követően. Az ország legszélesebb márkaszerviz-hálózata kimagasló hozzáértéssel és józan árakkal biztosítja az autó gazdaságosságát hosszabb távon is.

Engedje meg, hogy Önnek is bemutassuk, miért tud a Suzuki a flottapiacon is komoly sikereket elérni vonzó, elismerten biztonságos és köztudottan megbízható autóival. Egyeztessen tesztvezetést a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra! Bármerre jár majd, az S-Crossra, a prosperáló vállalkozások hű és megbecsült társára, jóban-rosszban számíthat.

Előző

Az ALD megveszi az MKB Euroleasing flottáját

Következő

Kishaszonjárművet a Renault-tól