0
Shares
Pinterest Google+

Az ősz beálltával az egyre hűvösebb, esős napokon sokakban felmerül a lakás ablakainak, erkélyajtóinak, bejárati ajtajának állapota. Fontos megnézni, hogy nem húz-e rajtuk a hideg, illetve megfelelően hőszigetel-e az ablakkeret és az üvegfelület. Ha nem megfelelő vastagságú az üveg, vagy az ablakszárny vetemedni kezdett, eldeformálódott, komoly energiaveszteség léphet fel a lakásban a téli hónapokban, ezt pedig érdemes elkerülni. A megoldás sok esetben a nyílászárók cseréje modernebb, jobb hőszigetelési képességű és esztétikusabb ablakokra. A lehetséges nyílászáró típusokról Holman Péterrel, a Confector Kft controlling vezetőjével beszélgettünk.

Milyen típusú ablakokat ajánl azoknak, akik ablakcserében gondolkodnak?

A piacon az egyik legkedveltebbek a műanyag nyílászárók, mert kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, robusztusak, esztétikusak és talán a nyílászárók közül a legtartósabbak is. Ezek kombinációja a legjobb választássá teszi a műanyag ablakokat. Cégünk a Rehau német profilgyártó cég alapanyagából gyárt műanyag nyílászárókat, mert úgy gondoljuk, hogy a Rehau ablakok jelentik az igazi minőségi ugrást a lakás energiahatékonysága szempontjából.

És ha ablakokon kívül a régi erkélyajtómat, vagy a régi bejárati ajtómat szeretném cserélni?

Kínálatunkban nemcsak ablakok, hanem bejárati ajtók és erkélyajtók is szerepelnek. Ezekből is a legkiválóbb minőségű, legjobb hőszigetelési képességű nyílászárókat építhetjük be. Erkélyajtók közül megkülönböztethetünk bukó-toló és emelő-toló erkélyajtókat. A Rehau bukó-toló ajtók rugalmasabban méretezhetőek, középfelnyíló kivitelben is gyárthatók, az emelő-toló erkélyajtók robusztusabbak és magasabb betörésbiztonsági fokozattal bírnak. Hőszigetelési képessége mindkettőnek kiváló.

Bejárati ajtók közül is a kínálat teljes skáláját vonultatja fel a Confector. Az akciós bejárati ajtóktól a passzívház sztenderdeknek megfelelő hőszigetelési képességű ajtókig gyártunk és építünk be bejárati ajtókat. A Rehau bejárati ajtókat javasoljuk itt is, mert a hőszigetelő képesség, a betörésbiztonság és az esztétikum nyerő kombinációját testesítik meg.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Kérdés: mely nyílászáró típusba tartozik az emelő-toló?

a: ablak

b: erkélyajtó

c: bejárati ajtó

[ninja_forms id=5]

Előző

A bornak Szent Márton a bírája

Következő

Az új PEUGEOT 308 SW