0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Szeptemberi flottamagazinunkat lapozgatva ismét számos újdonsággal fog találkozni. Reméljük, remek nyár és sok pihenés után is tudunk érdekességekkel teli rovatokkal szolgálni.

Flotta hírek Lízingpiaci boom itthon, 1,5 millió jármű az ALD keze alatt, 2025-ös cél az elektromos autók eladásához, emelkedett a tömegautó márkák kedveltsége.
Élményautó rovatunkban a szerkesztőségünknél járt új, negyedik generációs Renault Scenic – ről olvashat , ismerheti meg kívülről, belülről.
Tesztélmény Gyártói tanácsok gondos felhasználóknak: ….ha cégünk flottáját szeretnénk bővíteni, érdemes a turbómotoros modelleket komolyan fontolóra venni , hiszen számos előnyre tehetünk szert a régi, már nem annyira divatos szívó motorokkal szemben…

Technika rovatunkban az Ariel-Hipercar, elektromos VW mikrobusz mellett a dán elektromos flottaüzemeltetők támogatásáról is olvashat.

Innen-onnan Tudta-e , hogy Kína a vezető e-mobilitásban? Technológiai, piaci és iprági mutatók. Befektetés a jövőbe: BMW Group Magyarország. Jobban tudnak vigyázni az autósok a bringásokra, itt a világító bukósisak. Fiat 500C Sessantesimo!
Gasztronómia Balsamico a csodaszer! A balzsamecetről minden ami fontos, tanácsokkal és egy remek céklasalátáról természetesen , hogy ne maradjon ki a receptünk sem.
Bor and More Idén a Borfesztivál a nemzetközi borpiac egyik meghatározó országát, Chilét látja vendégül, melynek kiváló borait a Boregyetemen és a fesztiválon is megízlelheti a borkedvelő közönség.

AUGUSZTUSI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK NYERTESEI:

Négyesi Tamás, Németh Balázs, Nyitrai Zoltán, Dékány Dea és Vida Krisztina akik 2-2 fő részére szóló belépőt nyertek a Budapest Borfesztivál szervezői jóvoltából, illetve Fekecsné Pál Anikó, aki teszthétvégét tölthet el egy Renault Megane Grand Coupé volánja mögött az Autó Triplex Kft. jóvoltából. A nyerteseket email-ben értesítettük.
Gratulálunk!

Előző

e-mobilitás, környezetvédelem, bukósisak, FIAT 500C SESSANTESIMO

Következő

Suzuki SX4 S-Cross – Markáns, karakteres és biztonságos