0
Shares
Pinterest Google+

KEDVES OLVASÓ!

Augusztus nem csak a napsütésről, vízpartról , városnézésről és a családi nyaralásokról szól – bár sokunk számára ez a pihenés hónapja – hanem az autóipar technikai érdekességeiről, céljairól és felhasználói szokásairől is.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek alatt az Arval flottakezelő tapasztalatairól, az idei EXIM-díj átadásról, a Bosch és a Tom Tom együttműködéséről és a dízel autók sorsának alakulásáról talál információkat.
Élményautó rovatunk a három, különböző felszereltségű modellel megjelent új Renault Koleos-t mutatja be. Nagyon más mint elődje volt, igazi ellenfele a kategóriájában lévő más típusoknak.
Tesztélmény rovatunkban invitáljuk Önt az 1 illetve 1.4 literes boosterjet S-Cross modellek kipróbálására és megtudhatjuk, mitől üzemelnek biztonságosan a turbómotorok.
Technika címszó alatt kivételesen csak elektromos hajtású autókról szóló témákat talál, egy extra Tesla, a Toyota törekvései és a Tesla 3 hivatalos megjelenése és technikája területéről.
Innen-onnan rovatunkban léghajtányokról, Dähler chiptuningról, a biztonságos nyári közlekedés feltételeiről, a Tesla esetleges magyarországi gyáráról, egy dögös Ford Ranger-ről, Audi R8 V10-ről és nem utolsó sorban a Maricsek Team újabb sikeréről olvashat
Gasztronómia klikk alatt a hűsítő menta történelme alaposan, felhasználása és remek recept levesre valamint egy esti mojito elkészítésére. Igazán aktuális, nem?
Bor and More rovatunkban egy kis előzetes kedvcsináló a 26. Budapest Borfesztiválról és ismét szerepel magazinunkban a balatonfüredi Zelna Borászat új ötletekkel, borteraszuk, vinotékájuk figyelemre méltó.
Nyereményjátékunk ezúttal kettő remek ajándékkal kedveskedik játékosainak: teszthétvégét kínál egy Renault Megane Grand Coupé volánjánál amennyiben helyesen válaszol Tesztélmény rovatunkban feltett kérdésre és Ön a szerencsés nyertes a sorsolásnál, valamint a Budapest Borfesztivál szervezőinek jóvoltából 2 bérletet és 10 darab napijegyet sorsolunk ki az ismert feltételek szerint. Sok sikert!

JÚLIUSI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESE:

Pintér Gyula, aki teszthétvégét nyert a Suzuki Magyarország jóvoltából és élvezheti egy Suzuki Swift 1.2 GLX nyújtotta összes vezetési élményt.
Gratulálunk!

Előző

Renault Megane Grand Coupé

Következő

26. Budapest Borfesztivál