0
Shares
Pinterest Google+

Kedves olvasó!

Igazán sajnáljuk, hogy véget ért a szabadsága. Bízunk benne, hogy a szeptember is tartogat még sok-sok kellemes napot, hiszen a vénasszonyok nyara hosszúnak igérkezik. Reméljük, ezt még tartalmasabbá teszi a szeptemberi Flottamagazin, mely ismét rengeteg érdekességet tartalmaz. Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek rovatunkban a Magyar Lízingszövetség 2016 első félévi értékeléséről, a Daimler új vásárlásáról az Athlon Car Lease tekintetében, az ALD Automotive legújabb akvizíciójáról, a hollandiai vállalkozók e-autó lízing arányairól és a Volvo-Uber összefogásáról tájékozódhat.
Élményautó fejezetünk alatt egy igazi újdonság , a Volvo S90 D5 inscription ! A Volvo új zászlóshajója kivételes leleményességgel ötvözi a hagyományokat a modern divattal. És nem mellesleg elképesztően jó autó!
Tesztélmény rovatunk az imponálóan fejlődő Suzuki kínálatról, ezen belül a Suzuki Balenoról tudósít amely tágas , könnyű és már hybrid valamint turbómotorral is bír. Remek volt másik tesztautónk is , így a 2016-os év egyik slágeréről a Renault Megane GrandTour változatokról kap tájékoztatást és véleményt.
Technika klikk alatt a Canepa Design Porsche 959 szupersportkocsival , tuningműhelyével és így 763 lóerővel ismerkedhet meg

Innen-onnan rovatunk reméljük leköti majd, hiszen a magyarországi beruházások jövőképéről, a Fővárosi Közgyűlés e-töltőállomásokkal kapcsolatban hozott döntéséről, az Opel Ampera-e –ről és a Lambo Huracanról olvashat.
Gasztronómia: Aphrodité gyümölcse a gránátalma, mely a szerelem, a termékenység és a bőség ősi jelképe. Cikkünk tanulmányozása után remek ricottakrémet tud készíteni, ezzel a fantasztikus gyümölccsel.
Bor and More rovatunkban Ausztrália borszőlő termesztéséről, fontosabb borvidékeiről, borászati technológiai alkalmazásairól és szőlőfajtáiról tájékozódhat.
Nyereményjátékunk ebben a hónapban igen bőséges! Ne álljanak ellent , mindháromra lehet és nagyon javasolt a megfejtést beküldeni. Az autózás szerelmeseinek feltett kérdésre, a helyesen válaszolók között kisorsolunk egy örömteli hétvégét, melynek főszereplője egy megújult Volvo V40 Cross Country lesz a Volvo Autó Hungária Kft jóvoltából . Céges autóinak hatékonyságát mérhetik a szemfüles flotta tulajdonosok a telemetika segítségével 3 hónapig a Konetik Kft ajándékaként, találmánya használatával. Végül de nem utolsó sorban a Miele Kft, kérdésére jól válaszolók között a Cég 2 fő részére helyet biztosít a Főzőiskola kurzusára.

AUGUSZTUSI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESE:

Juhász István, aki a Mercedes-Benz Hungária Kft jóvoltából, teszthétvégét nyert , melyet egy elegáns és élménytadó Mercedes személygépkocsi volánjánál tölthet el. Gratulálunk!

Előző

Beruházások, Lamborghini Huracan, elektromos Opel, együttműködési megállapodás

Következő

Új Suzuki SX4 S-Cross – Valódi fejlődés