Barbár Ünnep Szekszárdon
2014-ben nagy sikerű rendezvényen mutattuk be csúcsborunkat, a Barbár 2011-es évjáratát. A bor mögött húzódó gondolatiságot és mélységet meghívott, neves művész barátaink közvetítették, melyet csúcsborunk négy évjáratának kóstolója követett.
Idén nyáron új helyszínen, kötetlenebb formában és kibővített tartalommal rendezzük meg a Barbár Ünnepet.
Hogyan született a Barbár? Megmutatjuk a Heimann pincekupolában, titokzatos, vezetett kóstoló keretében. A borainkat elsődlegesen kiváló gasztronómiával kísérjük: Vomberg Frigyes mesterszakács, a világhírű Bocuse d’Or szakácsversenyre készülő magyar csapat egyik felkészítőjének, előadásában. A könnyedebb szekszárdi fajtákat gasztroshow keretében hozzuk új megvilágításba.
A Barbár gondolatiságát a kortárs magyar irodalom nagyjainak novellái közvetítik. Az este egyik fénypontja a Tárkány Művek, modern folk-jazz zenekar koncertje lesz, melyet éjszakai tűzgyújtás követ.
Élvezzük együtt a nyár kezdetét, a szekszárdi tájat, a rafinált ételeket és a hozzá méltó borokat, legyünk a Barbár életérzés részesei!
Helyszín és időpont:
2015 június 6. 16 órától hajnali 2-ig
Heimann Családi Birtok, Présház
Szekszárd, Iván-völgyi tető
További információ és jegyvásárlás:
A programról bővebben itt!