0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki-modellek kimagasló ár-érték arányának köszönhetően a márka sikeresen szolgálja ki a céges felhasználók igényeit és egyre jelentősebb szerepet tölt be a flottapiacon. A legszigorúbb EURO NCAP elvárásokat teljesítve az autók kimagasló biztonsági megoldásokkal, modern technológiai színvonalukkal dinamikus vezetési élményt nyújtanak, így kompromisszumok nélküli megoldást jelentenek az üzleti felhasználók számára.

A Suzuki változatos modellkínálata révén a vállalkozások széles körét szolgálja ki. Mivel minden döntéshozó számára mást jelent az ideális cégautó, a márka széles palettájáról az igényeikhez leginkább illeszkedő modellt választhatják.

Azok számára, akik sokat autóznak rövidebb távon, kis fogyasztású és alacsony szervizköltségű modellt keresnek, kiváló választás a Suzuki Swift. A stílusos, fürge kisautó izgalmas vezetési élményt nyújt, miközben fogyasztása, üzemeltetése és szervizigénye rendkívül alacsony. A Swift Sport modellváltozat rendelkezik ezekkel az előnyökkel, de megnövekedett teljesítménnyel, 134 lóerős, 1,6 literes, négyhengeres motorral kínál sportos vezetési élményt. A teljesítmény mellett a Suzuki nagy hangsúlyt fektet a biztonságra: az EURO NCAP töréstesztjén a Suzuki Swift 5 csillagos minősítéssel vizsgázott. A modell alapfelszereltségének része a blokkolásgátló (ABS és EBD) és az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP), valamint a passzív biztonsági megoldások közül a 7 légzsák, köztük a vezetőoldali térdlégzsák. Az ún. Total Effective Control Technology (TECT) alkalmazásával készülő karosszéria könnyű, mégis a nagy szilárdságú acél elemeknek köszönhetően hatékony védelmet nyújt ütközés esetén.

Flottaautóként is elérhető a Suzuki legendás terepjárója, a Jimny. A négyhengeres, 81 lóerős motorral szerelt terepjáró megújult felszereltséggel, de a híresen jó terepképességekkel áll minden vállalat szolgálatába, amelyek tevékenységéhez olyan autóra van szükség, ami extrém terepviszonyok közepette is megbízható.

Új piaci szegmensben hódít a Suzuki crossover modelljével az SX4 S-Cross-szal, amely egyaránt megjeleníti a népszerű városi terepjárók, a kombik, az egyterűek és a szabadidőautók előnyeit. A tágas, sokoldalú jármű kényelmes utasterével és jól kihasználható, 430 literes, bővíthető csomagtartójával kiválóan alkalmas flottajárműnek.

Az SX4 S-Cross modellben debütált a gyártó saját fejlesztésű négykerék-meghajtású technológiája, az ALLGRIP 4×4, amelynek 4 üzemmódja az aktuális időjárási körülményhez és útfelülethez legjobban illeszkedő menetdinamikai beállításokkal támogatja az autó stabil úttartását és a biztonságosabb irányíthatóságát.

Mint a legtöbb Suzuki-modell, az SX4 S-Cross is megfelel a legszigorúbb EURO NCAP-elvárásoknak, kiérdemelve a legmagasabb, 5 csillagos minősítést a törésteszten. A Swifthez hasonlóan az alapfelszereltség része a 3 pontos ELR biztonsági öv és a 7 légzsák, az ajtókba megerősített oldalmerevítés került. A menetbiztonságot az ABS (EBD-vel) és az ESP támogatja.

Az esztergomi gyár legújabb büszkesége az új Vitara. Az 1,6 literes 120 lóerős benzin- és dízelmotorral szerelt városi terepjáró számos műszaki újítással és sportosan elegáns, innovatív megjelenéssel dobogtatja meg az üzleti felhasználók szívét. Az újdonságok között megtalálható az automatikus vészfékasszisztens és az adaptív tempomat, amelyek az autó utasainak és környezetének védelmét és a biztonságosabb közlekedést támogatják. Az eddigi modellekhez hasonlóan ugyanakkor az alapfelszereltség része az ABS, az ESP és a 7 légzsák, valamint a hátsó külső ülésöv feszítők. Emellett a Vitara karosszériájának kialakítása szintén a Suzuki TECT technológiája alkalmazásával történik. Mindezeknek az aktív és passzív biztonsági megoldásoknak köszönhetően a Vitara a legmagasabb, 5 csillagos minősítést érte el az EURO NCAP idei, szigorított töréstesztjén.

suzuki

 

 

 

Az összkerékmeghajtást az ALLGRIP technológia biztosítja, illetve e funkció segítségével aktiválható a lejtmenetvezérlő. Figyelemre méltóak az autó tereptulajdonságai: a 18,5 cm-es hasmagasságnak és a kiváló terepszögeknek köszönhetően a Vitara az aszfaltról letérve is biztonságos és élvezetes vezetési élményt kínál.

Stílusos újdonság az autóban a Bluetooth és Mirrorlink funkcióval, valamint okostelefon csatlakozással ellátott 7”-os érintőképernyő, amely praktikus társ üzleti és magáncélú felhasználásra egyaránt, hiszen ezen keresztül könnyen elérhető a navigáció, az audio-rendszer és a tolatókamera.

A Vitara impozáns, karakteres megjelenéséhez a ragyogó LED nappali menetfényszórók és a kék színű lámpaburkolatok is hozzájárulnak. A gyártó által biztosított városi és terepcsomag dizájnelemei, valamint az eddigi legnagyobb színpaletta révén ugyanakkor a felhasználók a cégük arculatához legjobban illeszkedve szabhatják testre az autó megjelenését.

Ismerje meg a Suzuki modelljeit, jelentkezzen tesztvezetésre a flotta@suzuki.hu e-mail címen!

 

suzuki_01
suzuki_02
suzuki_03

 

Előző

Barbarizmus Szekszárdon

Következő

Kuszkusz: a berber tarhonya