0
Shares
Pinterest Google+

Tisztelt Olvasóink!

Ebben a nagy nyári melegben minden okunk megvan rá, hogy egy pillanatra se lankadjunk, hiszen Magazinunkat egyre többen olvassák. Ez nem csak az oldalletöltéseken, de a regisztrációk meredeken emelkedő számán is pontosan látszik. A jövőben is mindent meg fogunk tenni, hogy oldalunk minél színesebb és interaktívabb legyen, hiszen jól látjuk, hogy olvasóinknak pontosan erre van szüksége.

Hálásak vagyunk azért a rengeteg jó szóért, amit e-mailben küldtek és ugyanennyire örülünk az építő kritikáknak, melyekből megtudjuk, milyen irányba építkezzünk, miben tudunk még fejlődni.

Önök nagyon szeretnek játszani és ezt már többször be is bizonyították. Kisorsoltunk tesztautókat, tesztvezetéseket, de nyaralás, sőt színházjegyek is gazdára leltek már nálunk. Hogy továbbra is fenntartsuk az Önök érdeklődését és aktivitását, a jövőben még több játékot indítunk majd, továbbra is érdemes lesz olvasni a Flottamagazint!

Ehavi számunkban a prémium borokat forgalmazó Radovin Borház ajándékaiért játszhatnak, valamint nyerhetnek két belépőt a Miele főzőiskolába – a nyeremény bármely, Ön által választott programra érvényes.

Bemutatjuk a Suzuki új zászlóshajóját, a Vitarát; ez a modell nemcsak a gyártó, de a teljes autópiac életében komoly befolyásoló tényezővé vált a 2015-ös évben.

Tesztautó rovatunkban egy Renault Fluence volánja mögött szerzett tapasztalatainkat osztjuk meg Önökkel.

Gasztronómia rovatunkból egy izgalmas budapesti borkereskedést ismerhetnek meg, a Radovint, ahol gyakorlatilag mindent megkaphatnak, amire egy kellemes borozáshoz, borvacsorához szükségünk lehet.

Híreink most is frissek és érdekesek, az autógyártás legújabb fejlesztéseiről és az ezeket felvonultató modellekről szólnak. Mi mindig azon dolgozunk, hogy a végtelen információ-áradatból kiválasszuk Önöknek a legfontosabbakat, legizgalmasabbakat.

Köszönjük szíves figyelmüket és bízunk benne, hogy érdeklődésükkel a jövőben is megtisztelnek minket!

 

Boros Dóra

főszerkesztő

Előző

GASZTRONYEREMÉNYEK

Következő

A kormányzás művészete