0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

Még lehet, hogy szabadságodat töltöd, vagy éppen a klímatizált irodádat élvezve próbálod felvenni a ritmust a hosszú forró nyár utolsó napjain! Tavasszal, amikor elindult a Független Flottamagazin, nem gondoltuk volna, hogy a nyár túlontúl mozgalmas lesz. Mégis: a hazai flottapiacon is történtek változások, tenderek zárultak le, nemzetközi szinten pedig nem egy konferenciára is sor került. Az augusztusi számban a „Bor and More” rovatunkban az egyik legnagyobb hazai borászati eseményhez, a Budavári Borfesztiválhoz csinálunk kedvet, és ha velünk játszol, akkor még belépőjegyet is nyerhetsz a rangos eseményre.

Ha jól válaszolsz az Autó Mirai Kft-vel közös nyereményjátékunk keretében feltett kérdésre, akkor pedig lehet, hogy tiéd lesz egy hétvégére egy új Mazda CX-3!

A Datahouse adatai szerint a Suzuki Vitara eladás az egekben van már, kíváncsian várjuk, hogy szerepel majd a ’Bemutató’ rovatunkban szereplő, városi kisautó a Suzuki Celerio!

A Renault csak egy hónapja kezdte el itthon értékesíteni az új crossovert, a Kadjart, amiből egyre több jön szembe velünk az utcán. Képes beszámolónkat a ’Tesztautó’ rovatban olvashatjátok!

A ’Gasztro’ rovatban itáliai emlékeink hatására a Gnocchi készítésnek és hagyományainak jártunk utána, és örömmel vetettük bele magunkat a tesztelésbe! Higgyétek el, nem csak mirelitben létezik!

A ’Képekben’ olyan autókat mutatunk meg, amikkel biztosan nem fogtok szembe találkozni az utakon, bár valódi autók! A legújabb Mad Max moziban egyetlen járgány sem CGI, ahogy az ma már általános a legtöbb filmben!

’Technika’ és ’Innen-onnan’ rovatunk pedig bemutatja a legújabb vezetést segítő fejlesztéseket, valamint beszámolunk a nemzetközi és hazai hírekről!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Boros Dóra

főszerkesztő

Előző

Nem kamu: MAD MAX - A harag útja - a film 5 meghatározó járműve

Következő

Vezetést könnyítő újdonságok