0
Shares
Pinterest Google+

Az év végéhez közledve az ember óhatatlanul is számot vet az elmúlt időszakkal. A mi életünk az építkezésről, az alapok megerősítéséről, a kiteljesedésről szólt. A Flottamagazin áprilisban elhagyta a járt utat és éles kanyarral rálépett egy ismeretlen ösvényre. Függetlenné váltunk, amit a hónapok teltével egyre büszkébben hangoztatunk. Jó ideje éreztük, hogy a piaci kihívásokra egyetlen válasz a saját lábra állás, ma már a számok és az eredmények is minket igazolnak.

A flottapiac iránt érdeklődő látogatók száma hónapról hónapra nő, regisztrált felhasználóink száma az elmúlt három hónapban 3000-rel nőtt.

Büszkén mondhatjuk, hogy nincs még egy ilyen médium, aki ennyire specifikusan képes tömöríteni a cégautó iránt érdeklődő célközönséget! A siker arra sarkal minket, hogy lépdeljünk bátran tovább a rögös, de izgalmakkal teli úton! Bízunk benne, hogy sokan követnek majd minket továbbra is!

Novemberi számunkban szinte kötelezően foglalkozunk a téli gumikkal. A kegyes időjárásnak köszönhetően, vélhetően még most veszi kezdetét az órákig tartó sorbanállás a gumiszervizeknél. Ha Ön még nem döntött, akkor körképünk segítségével könnyebben tud talán dönteni az ideális típusról!

A Tesztautó rovatunkban rendhagyó módon nem egyetlen modellt mutatunk be, hanem a Suzuki teljes flottakínálatát vesszük górcső alá. Az önjáró autók és az esetlegesen okozott károk felelősségvállalásának jártunk utána Technika témájú cikkünkben, míg Innen-onnan rovatunkban a flottapiac és autóipar aktuális híreiből, eseményeiből szemezgettünk.

Nyereményjátékunk fő támogatója a Renault Budapest, aki a szerencsés nyertesnek most egy Renault Kadjar-t biztosít egy teljes hétvégére!

De nem csak ezért érdemes elolvasni a cikkünket: régóta szerettünk volna olyan járműveket bemutatni, amik nem illeszthetők a klasszikus értelembe vett cégautók közé, sokkal inkább munkaeszközök. Ismerjék meg Önök is a Renault Budapest által kínált kishaszongépjárművek széles tárházát! Gasztronómia rovatunkban igazi ínyencséget mutatunk be, a szarvasgombát!

Októberi játékosaink közül a Volvo V60 Cross Country teszthétvégét nyerte:

Dr. Molnár Klára

A Confector Kft. nyereményét, az 50 ezer forint értékű ablakbeépítésre beváltható kupont nyerte:

Fekete János

Cikkeinkhez jó szórakozást kívánunk!

Előző

Arval, Fleet Market, Mercedes és iPhone

Következő

Hasznos társak a Renault Budapest kínálatából