0
Shares
Pinterest Google+

Az IIR Magyarország az elmúlt hónapokban a flottaüzemeltetési szektor legkiválóbb szakembereinek körében végzett szakmai kutatás eredményeképpen, a beszerzési vezetőkkel, fleet managerekkel folytatott beszélgetések nyomán megújította nagyszabású Flottamenedzsment konferenciáját. Az idei fórum, illetve a hozzá kapcsolódó workshop programjának fókuszában a flottaüzemeltetés aktuális kérdései, kihívásai, illetve a jövő megoldásai állnak. A rendezvény helyszínét az FTC otthonául szolgáló Groupama Aréna biztosítja.

Nehéz megmondani, hogy mi az az egy szó, amivel a 2016-os flottapiacot leginkább jellemezni lehet. Évekkel ezelőtt még csak halkan mertünk beszélni akár annak a gondolatáról is, hogy benzin, vagy gázolaj nélküli autókat vezessünk és tért hódítson a tisztán villanymotorral hajtott autó. A technológia robbanásszerű fejlődésének köszönhetően nem csak hibridek jelentek meg, hanem az akkumulátorból nyert energiával hajtott gépjárművek is elterjedtek Magyarországon. Magánszemélyek, flottaüzemeltetők sőt több taxitársaság is felismerte az e-misszióban rejlő lehetőségeket. A konferencián résztvevők választ kaphatnak a technikai fejlődéssel járó kérdésekre: milyen szabályozások vonatkoznak hazánkra, hogyan támogatná az állam az e-autók elterjedését, illetve mikorra várhatóak a szabványosított töltési módszerek, eszközök megjelenése. A Budapesti Elektromos Művek Nyrt. vállalati fejlesztési igazgatójától azt is megtudhatjuk, milyen fejlesztésekre számíthatunk a töltőhálózat kiépítésében.
A GPS-alapú nyomkövetés jelenlegi és jövőbeni felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről a Jármű Kontroll Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatójától, Csáti Rékától és értékesítési igazgatójától, Rácz Tamástól hallhatnak.
A NISSAN Sales CEE Kft. Area Fleet Section Managere, Goldberger Mária megismerteti a résztvevőkkel a Nissan önvezető autójának koncepcióját és bemutatja a következő évek műszaki újdonságainak, fejlesztéseinek irányát.
A Mercedes-Benz Hungária Kft. Flottaértékesítés vezetője, Molnár Tamás az Intelligent Drive rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket.
5+1 flottakövetési megoldást hallhatunk az iData Kft. alapító-tulajdonosától, Szabó Andrástól , mellyel akár milliókat spórolhat cégének.
A konferencián bemutatásra kerülnek innovatív üzleti szoftveres megoldások. Mindemellett megtudhatják, hogyan lehet a nagyvállalatoknak optimalizálni a flottaüzemeltetési költségeket, egy kerekasztal beszélgetés során pedig a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft., az Invitel Távközlési Zrt. és a Pannontej Zrt. képviselői osztják meg tapasztalataikat az autótípusokról. A szakmai fejlődés mellett lehetőség nyílik a legújabb autók tesztelésére, hiszen arra törekszünk, hogy résztvevőink mindazokat a modelleket megismerhessék és kipróbálhassák.
Ön melyiket választaná:
Mercedes, NISSAN, Hyundai, SEAT?
Alapozza meg döntését és tesztelje a legújabb modelleket Partnereink jóvoltából!

Vegyen részt Ön is az IIR Magyarország XI. Flottamenedzsment konferenciáján!

Előző

Lízingcégek, IIR Magyarország, ALD Automotive, Volvo-Uber

Következő

Jól sikerült a lízingcégek első féléve