0
Shares
Pinterest Google+

A Frankfurti Autószalon annyi témát szolgáltat az autós újságíróknak, hogy se vége se hossza a cikkeknek. Természetesen a főszerep továbbra is az autóké és a látványé, ami sok esetben magáért beszél!

Ma már egy nagy gyártó sem engedheti meg magának, hogy az elektromos hajtás ne kerüljön fel a fejlesztési stratégiák főbb irányai közé. A Peugeot bemutatta a belső terek kivitelére vonatkozó i-Cockpit dizájnnyelv második generációját a Fractal koncepcióján keresztül.A két ajtós, négy üléses autót “városi kupéként” mutatták be, a hajtóerő pedig tengelyenként egy-egy villanymotor. Egy töltéssel 280 mérföld megtételére képes.

A kategóriában a legtöbb figyelmet a Porsche E-Mission kapta, ami minden bizonnyal a Tesla S modell riválisa lesz!

Ha a sportkocsiknál tartunk, akkor a Ferrari 488 Spider-t is meg kell említenünk, amelynek értékesítését már 2016. tavaszán megkezdi a cég. Ára várhatóan 200 ezer font körül lesz! Az olasz márka legerősebb nyitható tetejű, V8 középmotoros modellje 670 lóerős. Az autóhoz 11 különböző fémet használtak fel, köztük van a magnézium is, ennek köszönhetően a csavarodási merevsége megegyezik a kupé változatéval, míg a 458 Spiderhez képest 23 százalékkal jobb.

Előző

Köszöntő

Következő

Különleges ajánlat minden Renault modellre: 0% THM