Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

Az MS Mester Kft. nyilatkozata a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről.

Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével az MS Mester Kft. tartalomszolgáltatásai a felhasználóiról keletkező adatokat és információkat kezeli és védi. Elveink az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően és azokon túlmenően biztosítják a személyes adatok védelmét. Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert a www.lflottamagazin.hu címen elérhető honlap és azok bármely és valamennyi aloldalának (a továbbiakban: Honlap) megnyitásával, illetve a Honlapon feltüntetett e-mail címek elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

SZEMÉLYES ADATOK

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására részben szolgáltatásaink igénybevételéhez, részben azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.

FELHASZNÁLÓK ADATAI

A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Az adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Felhasználóink számára minden ilyen esetben lehetőséget kínálunk arra, hogy a további kapcsolódó tájékoztató anyagok fogadásáról lemondjanak.

LINKELT OLDALAK

Szolgáltatásaink néhány olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók / partnerek oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az MS Mester Kft. nem vállal felelősséget.

KIEGÉSZÍTÉS

Az MS Mester Kft. fenntartja a jogot jelen adatvédelmi nyilatkozat módosítására. Kérjük, friss információkért rendszeresen látogasson vissza az oldalra.