image_04
image_03

Manapság egyre többen élnek egészségesen, nem csak a táplálkozás, de a mozgás is előtérbe került a tudatos embereknél. Futunk, biciklizünk, teniszezünk – nyáron talán még többet, mint évközben! Aztán jönnek az itt fáj, ott fáj problémák szép sorjában. Leginkább az ízületeink vannak veszélynek kitéve, hiszen az ütődő mozgásformákkal ezek könnyen megkophatnak, a szalagok megnyúlnak, egy-egy sérülésnél a – legrosszabb – porcleválás is megtörténhet.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy sokat ülünk számítógép előtt, ettől fáj a hátunk és amit kevesen tudnak: aki sokat vezet kézi váltós autót , a kuplung használat csípőizületi problémákat okozhat.

Amitől a Cortaflex valóban más!

A Cortaflex termékek az eddig ismert készítményektől eltérően nem a rákpáncélból és kagylóhéjból kivont nagy molekulatömegű kondroitin és glükózamin alkotóelemeket tartalmazzák, hanem az említett molekulák kulcsfontosságú kis molekulatömegű összetevőit. A Cortaflex HA – kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő készítmény rendkívül előnyös tulajdonsága továbbá, hogy növényi eredetű hyaluronsavat tartalmaz az ízületek még fokozottabb védelme érdekében.

Fontos tudnivaló, hogy a termékcsalád tagjait a tengeri kagyló kivonatra, gluténre, cukorra és sóra érzékenyek is nyugodtan szedhetik, mivel ezeket a készítmény nem tartalmazza!

Az Angol Labdarúgó Premier Liga játékosai nem véletlenül választották ezt a készítményt! A Cortaflex hatékonysága negyven év kutatásainak az eredménye!

Javasolt alkalmazása:
A Cortaflex étrend kiegészítő család javasolt alkalmazása az ízületi panaszok (porc, szalag, ín, ínhüvely panaszok) enyhítésére illetve megszüntetésére: Sportolók és nehéz fizikai munkát végzők esetén, akiknek az ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve a Cortaflex HA – kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő kúraszerű alkalmazása javasolt. Idősebb korúak esetén, illetve megelőzés céljából a megfelelő hatás elérése érdekében az első hónapban a Cortaflex HA (400 mg)- kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő, majd azt követően a Cortaflex HA (200 mg) fenntartó – kondroitin-szulfát és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő alkalmazása javasolt.

Hyaluronsav

A hyaluronsav az egyik legfontosabb komponense az ízületi nedvnek, és az ízületek felszínét borító porcszövetnek. Ez a molekula felelős az ízületi porc rugalmasságáért, vízháztartásáért, a rázkódás elnyeléséért és az ízfelszínek mozgáshoz szükséges kenéséért.

A következő számunkban a Cortaflex termékek házi kedvenceink védelmére kifejlesztett és a verseny valamint kedvtelési lótartásban érdekeltek számára közlünk információkat.

image_small_03
image_small_02
image_small_01

 

Elérhetőségeink:

honlap és webshop: www.cortaflex.hu

telefonos rendelés: +36 30 647 9978

szaktanácsadás: +36 30 300 4914