0
Shares
Pinterest Google+

A Suzukinál nincs szükség fekete péntekre, itt egész évben és az év utolsó heteiben is vonzó ajánlatok várják, ha céges autói közül akár egyet is kiváló áron cserélne megbízható, biztonságos és egyre vonzóbb formájú Suzukira.

Kényelmes piaci elsősége tudatában a Suzuki hátradőlhetne, de a márkakereskedő-hálózat és az importőr az év legvégére is meggyőző ajánlatokat dolgozott ki meglévő és leendő flottaügyfelei számára, legyen szó a családi cég egyetlen autójáról vagy több száz darabos vállalati autóparkról.

Még vonzóbb az S-Cross

Egyre többen ismerik fel a magánvásárlók és a céges ügyfelek között is, hogy a Suzuki sokkal előrébb tart annál, amit sokan feltételeznek róla. Aki csak távolról követi az autóipar fejleményeit, meglepődhet, milyen markáns és színvonalas utódot kapott nemrég az SX4 S-Cross. A nyár végétől értékesített újdonságban kiugróan takarékos, három- és négyhengeres benzines turbómotorok váltották le a méltán népszerű, 120 lóerős 1,6-os szívó benzinest.

Mind a 112 lóerős 1,0 Boosterjet, mind a Vitara S-ből ismert, négyhengeres, 140 lóerős 1,4 Boosterjet megkönnyíti az előzéseket. A 170 illetve 220 Nm nyomatékú motorokkal az új Suzuki SX4 S-Cross rendkívül dinamikus és hasonlóan takarékos: előbbi átlagfogyasztása 5,0 liter/100 kilométer, utóbbié 5,4 liter. Ha a feladat igényli, mindkettő elérhető hatfokozatú automatikus váltóval és összkerékhajtással is. A továbbra is Esztergomban gyártott SX4 S-Cross megrendelhető a 320 Nm nyomatékú dízelmotorral is, amely bődületes erejével és túlontúl csekély fogyasztásával az Országos Mentőszolgálatnál is kiválóan bevált mentőorvosi kocsiként.

Új kényelmi és biztonsági fejlesztésekkel gazdagodott az SX4 S-Cross. Az okostelefon használatát könnyíti meg a bizonyos készülékekkel kompatibilis képernyőtükrözés, amivel a telefonon futó programok biztonságosan, az autó központi kijelzőjén kezelhetőek. Az autóban ülők biztonságát adaptív sebességtartó tempomat szolgálja, amely magától fékezve és gyorsítva tartja a beállított sebességet. Az új S-Cross radaros biztonsági rendszere a ráfutásos balesetek veszélyére is figyelmezteti a vezetőt és képes automatikus fékezéssel megakadályozni az ütközést vagy érdemben mérsékelni annak súlyosságát.

Tarol a Vitara, első a Suzuki

Flottaügyfeleink körében is közkedvelt a Vitara, amely a Belügyminisztérium forgalomba helyezési statisztikája szerint tavaly és idén is toronymagasan a legnagyobb darabszámban értékesített SUV Magyarországon. A Vitara S és a megújult S-Cross a főszereplője annak a reklámfilmnek, amelyet a Suzuki a Pilisben forgatott neves stábbal, Spáh Károllyal a kamera mögött. Elenyészően kevés autóforgalmazó áldoz hazai gyártású reklámszpotra, a Suzuki azonban, japán-magyar márkaként, ezzel is szeretné megköszönni ügyfelei bizalmát és támogatását, amivel visszatért a piacvezető pozícióba. Idén január 1. és október 31-s között 8836 Suzuki kapott magyar rendszámot, 1000 darabbal megelőzve a második helyen következő Opelt és 1319-cel a személyautó-értékesítési ranglistán dobogós Fordot.

Ismerje meg jobban autóinkat, győződjék meg róla személyesen, hogy a Suzukit mennyire vonzó, modern és továbbra is kiemelkedően gazdaságos autók repítették vissza a magyar autópiac élére! Munkatársaink örömmel várják érdeklődését a flotta@suzuki.hu e-mail címen. Vállalati ügyfeleknek akár egyetlen autóra is érvényes kedvezményeinkről a www.suzukiflotta.hu weboldalon olvashat részletesen.

Előző

Lehet ezt ilyen szépen is! – Bemutató: Renault Megane GrandCoupé

Következő

Mayer Pincészet, borház és panzió - Villány