0
Shares
Pinterest Google+

A Suzuki mindenkinek tud testhezálló modellt és finanszírozási formát nyújtani, a néhány fős családi vállalkozásoktól a multinacionális vállalatokig. A Suzuki flotta egytől-egyig kiváló ár-érték arányú autói gazdaságosan üzemeltethetőek, magas felszereltséggel és stílusos megjelenéssel rendelkeznek, ismertetőjelük a megbízhatóság, praktikum és minőség, ezáltal a vásárlók tágabb körét, köztük az üzleti ügyfelek igényeit is kiszolgálják.

A Celerio egy hiánypótló városi kisautó, amely azokat az előnyöket nyújtja, amiket csak felsőbb kategóriájú autótól várnánk. Méretéhez képest kifejezetten terjedelmes fej- és lábtér áll rendelkezésre, így négy felnőtt számára is kényelmes utazást biztosít. A Celerio büszkélkedik a kisautó kategória legnagyobb csomagterével, amely az ülések ledöntése nélkül 254 liter. Tágas utastere, dinamikus motorja, és kiemelkedően alacsony fogyasztása miatt ideális választás lehet. Új fejlesztésű, egyliteres, háromhengeres 68 lóerős erőforrása a Suzukitól megszokott élénkséggel, fürgeséggel hajtja a kicsivel több, mint 800 kg-os autót.

A Swift vérbeli városi autó. Kompakt méretével, fiatalos megjelenésével, egyszerre dinamikus és takarékos motorjával igazi társ a mindennapokban. Gazdaságos üzemeltetésére kiváló példa az 1.2-es benzinmotorral szerelt 5 ajtós modell, melynek vegyes fogyasztása 5 liter 100 kilométeren. A Swift évtizedes népszerűségének titka abban rejlik, hogy az autó szinte minden élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodik. Nemcsak sokoldalú, energikus partner, de biztonságos is, az Euro NCAP töréstesztjén 5 csillagos minősítést ért el. Minden erényét kirobbanó erővel és hamisítatlan sportossággal ötvözve egy 136 lóerős Swift Sportot kapunk. A csúcsmodell garantáltan mindenkinek mosolyt csal az arcára. Kiemelkedő teljesítménye mellé csekély önsúly párosul, így nem csoda, hogy sportos vezetésre született, élmény vele minden megtett kilométer.

Az S-Cross dinamikus és kalandra csábító, miközben vigyáz utasaira. Elegáns külseje megfogja, vezetési élménye pedig magával ragadja az embert. Egyformán megállja a helyét a városi forgalom sodrásában, de crossoveres tulajdonságai miatt országúti vagy vidéki tereptől sem riad vissza. Ebben az autóban debütált a Suzuki saját fejlesztésű négykerék-hajtásrendszere, a stabil úttartást és biztonságosabb irányíthatóságot támogató ALLGRIP 4×4 technológia. Az S-Cross-szal a Suzuki egy magasabb kategóriába lépett, miközben nem feledkezett meg a Suzuki család tradicionális előnyeiről, amelyekre a vásárlók évtizedek óta számíthatnak. Az S-Cross partner utazásnál és munkában egyaránt. Kényelmes, bőséges lábtérrel rendelkező belső terében a hosszabb utak sem fárasztóak, tágas csomagtartója pedig megkönnyíti a szállítást.

A Jimny minden kihívást legyőz, nem engedi, hogy bármi útjába álljon, mindig készen áll a kalandokra, a legvadabb terepen és legextrémebb időjárási viszonyok között is megállja helyét. Sportos és vagány autó, melyben ámulatba ejtő technika lapul. A strapabíró 1.3-as benzinmotor, a két merevtengely és a kapcsolható összkerék-hajtás tökéletes munkaeszközzé teszi. Kompakt méretének köszönhetően nincsen olyan keskeny út, ahol ne lehetne gond nélkül elférni vele. A városban praktikus, míg terepen szívós és fáradhatatlan.

A megújult Vitara a Suzuki minden elemében új, innovatív autója. A modell fejlesztése során kezdettől fogva a személyre szabhatóság volt az elsődleges irányelv. A tulajdonosok a külső és belső elemek specifikálásával alakíthatják ki a cégük arculatával leginkább harmonizáló megjelenést. Sportosan elegáns külsejét 14 féle, köztük kéttónusú fényezéssel tehetjük még exkluzívabbá. A Vitara számos technológiai újítással nyűgözi le felhasználóit. Ilyen a radarrendszeren alapuló adaptív tempomat, a lejtmenet-szabályzó vagy az automatikus vészfék asszisztens, amelyek a kényelmet és a maximális biztonságot szolgálják. A saját fejlesztésű négykerék-hajtásrendszer, az ALLGRIP 4×4 a Vitarában is megtalálható. Impozáns, karakterisztikus külseje meggyőző belsőt rejt magában. Háromféle motorral érhető el a Vitara: 1.6 literes, 120 lóerős szívó benzines, ugyanekkora teljesítményű nyomatékos dízelmotor, és 1.4 literes turbós benzinmotor, amely a modell legújabb változata. A Vitara S névre keresztelt típusban egy 140 lóerős, 220 Nm maximális forgatónyomatékú erőforrás kap helyet. A dinamikus, nyomatékos erőforrások kedvező fogyasztási értékekkel bírnak.

Minden Magyarországon gyártott modell 5 csillagos eredménnyel teljesítette az Euro NCAP töréstesztjét. Az esztergomi gyárnak köszönhetően az autók könnyen és kedvező feltételek mellett jutnak el az ügyfelekhez, továbbá a több mint 70 pontból álló, az ország legkiterjedtebb márkakereskedői és szervízhálózata révén az alkatrész-utánpótlás, illetve karbantartás is egyszerű és gyors. A modellekre már akár egy autó vásárlásakor is érvényesíthető a flottakedvezmény, így a Suzuki tevékenységi körtől, profiltól és pénzügyi forrástól függetlenül kompromisszum nélküli megoldást nyújt nem csak lakossági, hanem üzleti ügyfelek számára is.

Győződjön meg Ön is a Suzuki flotta előnyeiről, kérjen tesztvezetést a flotta@suzuki.hu e-mail címen!

Előző

SOS, elütött egy önjáró!

Következő

Arval, Fleet Market, Mercedes és iPhone