0
Shares
Pinterest Google+

Az S-Cross megállja a helyét a nagyváros forgatagában, de crossover autóként országúti és vidéki terepen egyaránt magabiztosan mozog. A gyengébb minőségű talaj legyőzésében nagy segítségére van a Suzuki saját fejlesztésű négykerék-hajtásrendszere, az ALLGRIP 4×4 technológia, mely a stabil úttartást és a biztonságos irányíthatóságot segíti. Az S-Cross utazásra és munkába járásra kiválóan használható: bőséges lábterű belsejében a hosszú utak során is kényelmes, 430 literes csomagtartója pedig megkönnyíti a szállítást.

A minden tekintetben új Vitarát választók a karosszéria és beltéri elemek testreszabásával alakíthatják ki cégük arculatához leginkább illő megjelenést. Stílusos, robosztus külsejét 14 féle, köztük kéttónusú fényezéssel tehetjük még exkluzívabbá. Az autó emellett olyan technológiai újításokkal nyűgözi le felhasználóit, mint a lejtmenet-szabályzó, a radarrendszeren alapuló adaptív tempomat, vagy az automatikus vészfék asszisztens. Dinamizmust sugárzó kagylóhéj motorházteteje meggyőző erőforrásokat rejt. Háromféle motorral érhető el a Vitara: 1.6 literes, 120 lóerős szívó benzines, ugyanekkora teljesítményű, de nyomatékosabb (320 Nm) dízel, és 1.4 literes turbós benzinmotor, mely a legújabb változatot hajtja. A Vitara S névre keresztelt típusban 140 lóerő és 220 Nm maximális forgatónyomaték áll rendelkezésére.

A Swift kompakt méretével, pörgős, de takarékos motorjával szinte minden élethelyzethez alkalmazkodik. Amellett, hogy hamisítatlan városi autó, stabilan veszi az országúti kanyarokat is. Utasterének legapróbb részleteit is úgy tervezték, hogy az autózás egyszerű s egyben nagyszerű legyen. Sokoldalú, biztonságot nyújtó társra lelhet a Swiftben, ugyanis az Euro NCAP töréstesztjét 5 csillagos eredménnyel teljesítette.

A Magyarországon idén nyáron bemutatkozott Celerio vérbeli városi kisautó. Átgondolt kialakításnak köszönhetően térkínálata utánozhatatlan, kategóriájának legnagyobb csomagterével büszkélkedik (254 liter), emellett tágas utastere négy felnőtt részére is elegendő helyet biztosít. Motorja egyszerre dinamikus és életteli, de rendkívül takarékos és környezetbarát. Méretéhez képest nagy tárolókapacitása, pörgős háromhengeres erőforrása, és alacsony fogyasztása miatt ésszerű választás.

A legendás Jimny mindig készen áll a kalandokra, a legextrémebb terepet és időjárási körülményt is könnyűszerrel leküzdi. Kompakt méretű vagány terepjáró, melyben izgalmas technika lapul. A fáradhatatlan 1.3-as benzinmotor, a két merevtengely és a kapcsolható összkerék-hajtás teszi tökéletes munkaeszközzé.

A Suzuki flotta előnyei a kiváló ár-érték arány, gazdaságos üzemeltethetőség és a stílusos megjelenés, emellett az Esztergomban előállított típusok 5 csillagos törésteszttel rendelkeznek. A modellek ismertetőjelei a megbízhatóság, praktikum és minőség. Az autókra akár egy darab vásárlásakor is érvényesíthető flottakedvezmény, így a Suzuki tevékenységi körtől és pénzügyi forrástól függetlenül kompromisszum nélküli megoldást nyújt üzleti ügyfelei számára.

Győződjön meg Ön is a Suzuki flotta előnyeiről, kérjen tesztvezetést a flotta@suzuki.hu e-mail címen vagy látogasson el a www.suzukiflotta.hu weboldalra!

Előző

Karsan, BMW, Self driving

Következő

Gesztenye