0
Shares
Pinterest Google+

A Mercedes-Benz SUV modelljének következő generációja, a GLC nem csupán nevében hoz változást elődjeihez képest. Kiemelkedően magas alapfelszereltségével, csúcstechnológiás vezetési segédrendszereivel és a magasfokú energia-hatékonyságra való törekvéssel új dimenzióba helyezi az osztályt. A minden terepviszony esetén nagyszerű teljesítményt és tökéletes kényelmet biztosító GLC olyan technológiai vívmányokkal van felszerelve, mint az AIR BODY CONTROL többkamrás légrugózás, a 4MATIC állandó összkerékmeghajtás és a kibővített DYNAMIC SELECT vezetési üzemmódok – mindeközben 19 százalékkal kevesebb üzemanyagot használ, mint elődje. A technológiai bravúrokat letisztult és érzelmes vonalvezetést használó dizájn egészíti ki, hogy még vonzóbbá váljon a minden terepen helyt álló GLC.

A klasszikus off-road kinézet újragondolásával alkotta meg a Mercedes-Benz a GLC új generációját. A letisztultságot és modern esztétikát előnyben részesítő formafilozófia gyakorlatilag új kategóriát teremt. A formatervezés finom és érzelmes felületei ötvöződnek a Mercedes-Benz SUV-okra jellemző, erőt sugárzó vonalvezetés precíz és egyértelmű elemeivel. A külső azonban csak a kezdet, a GLC minden területen új mércét állít fel.

Az új, coupé-szerű test egyben jobb térkihasználást is eredményez: a minden elemében modern kialakítás egyszerre biztosít dinamikusan sportos és luxus megjelenést a belső térnek, miközben mind az első, mind a hátsó részek és a csomagtér is megnövekedett, ezáltal tovább fokozva a kényelmet és hasznosságot.

A Mercedes-Benz átfogó intézkedési csomag keretében koncentrált az energia-hatékonyságra a GLC esetében, melynek eredményeképpen olyan modellt sikerült alkotni, mely a fogyasztás csökkenése mellett is képes teljesítménynövekedést elérni. Az új hajtási rendszerek, az újragondolt aerodinamika és az intelligens, könnyűsúlyú kialakítás jelentősen csökkentette az üzemanyag-használatot: mind a benzines, mind a dízel modellek esetében 19%-al csökkent a tüzelőanyag-fogyasztás és a széndioxid-kibocsátás az előző generációhoz képest, miközben a menetteljesítmény továbbfejlődhetett. Az Euro 6 szabványnak megfelelő start-stop rendszer tovább segíti nem csak a fogyasztás csökkentését, de a környezet óvását is, a 4MATIC állandó összkerékmeghajtás pedig kiszámítható és stabil vezetési élményt biztosít, fokozott teljesítménymutatók mellett. A Mercedes-Benz a hibrid megoldások kedvelőire is gondolt: a GLC e-vel a kategória első konnektorról tölthető hibrid SUV-ját alkotta meg, mely az agilis összkerékmeghajtást a kiemelkedően alacsony fogyasztási és emissziós értékekkel kombinálja.

Az alapfelszereltség részét képző DYNAMIC SELECT vezetési üzemmódváltó rendszer öt programmal segíti a minden útviszonyon való tökéletes helytállást. Az AGILITY CONTROL innovatív, acélrugós futóműrendszere pedig biztosítja a vezető számára, hogy diadalmaskodjon minden terepen, és mindezt teljes kényelemben tehesse. A futóművek feszes hangolása és magas kanyarsebessége sportautókra jellemző menettulajdonságokkal vértezi fel a GLC-t: teljesítmény és kényelem egyetlen nagyszerű SUV-ban.

Hatékonyság, teljesítmény, és intelligens mérnöki megoldások. Magas alapfelszereltség, luxus kivitel és úttörő dizájn. E tulajdonságok által válik az új GLC az erő és elegancia tökéletes fúziójává.

Flottautó vásárlásakor kérjen ajánlatot Ön is a Mercedes-Benz modellekre! A magas maradványértékeknek és az Integrált Szerviz Csomagnak köszönhetően a teljes költségeket (TCO) alapul véve tökéletes választás cége flottájába minden Mercedes-Benz modell.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Kérdés: Mennyivel csökkent az új GLC széndioxid-kibocsátása a korábbi modellhez képest?

[ninja_forms id=5]

7m
5m
4m
2m

 

Előző

Vezetést könnyítő újdonságok

Következő

Egy, megérett a meggy...