0
Shares
Pinterest Google+

A Miele Főzőiskola rendezvényein a Miele háztartási készülékeinek és a kitűnő minőségű alapanyagoknak köszönhetően olyan gasztronómiai kiránduláson vehetsz részt, amelyet csak a legjobb éttermekben nyújtanak.
A Miele Főzőiskola az a hely, ahol a főzés élménye mellett barátságok is szövődnek. A mielefozoiskola.hu oldal több ezer regisztrált felhasználója mind aktív tagja a Főzőiskola nagyszerű csapatának. A minőségi gasztronómia hívei megoszthatják egymással kedvenc ételeiket, receptjeiket, tapasztalatot cserélhetnek, valamint kérdezhetnek a Főzőiskola hobbiszakácsaitól és bloggereitől is.
Az oldalon egyedi és minőségi videóreceptek között szemezgethetsz, melyeken a Miele séfjei mutatják be, hogyan kell a legkülönlegesebb fogásokat is könnyedén elkészíteni. A Miele séfek csapatát erősíti többek között Kis Sándor, Farkas Vilmos és Babiczky-Pfliegel Dóra, alias Boldogrépa, az egészségtudatos táplálkozás hirdetője is.
A virtuális térből kilépve a Miele Főzőiskola rendezvényein exkluzív környezetben, kellemes társaságban és remek hangulatban utazhatsz el akár az egzotikus Spanyolországba vagy Kubába csakúgy, mint a hagyományos gasztronómia közkedvelt vidékeire. A Miele Főzőiskola színes programjai között mindenki megtalálja a kedvére valót.
A Sütőakadémia kurzusain – Farkas Vilmos cukrásztól – elsajátíthatod a sütési fortélyok apró finomságait, a (T)egyél magadért tanfolyamain a tudatos táplálkozás és egészséges életmód kedvelői mellett kismamáknak is szóló receptekkel és életmódtanácsokkal gazdagodhatnak a résztvevők. A We ♥ Fish rendezvénysorozat az ízletes seafood és halkülönlegességek nyomába kalauzol Sándor, a Miele séfjének vezetésével; a Borsulival pedig jó hangulatú beszélgetéseken és kóstolásokon vehetsz részt, ezt megfűszerezve a Bortársaság legfinomabb boraival.
A Miele Főzőiskola, egyedülálló módon a hazai gasztro portálok sorában, valódi közösségi oldalként, elhivatott munkatársakkal működik. „Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy egy olyan közösséget építsünk, ahol mindenki a gasztronómia szerelmese, ahol mindannyian rajongunk a finom ételekért, a nemes borokért és a jó társaságért.
A mielefozoiskola.hu mindenkit szeretettel vár, akinek fontos az élete és az étele minősége, legyen akár kezdő vagy profi. A kezdőknek szívesen átadjuk a tudásunkat, a profiktól boldogan tanulunk„ – mondta Móger Monika, a Miele Kft. kommunikációs menedzsere.
A Miele Kft. által üzemeltetett Miele Főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák terjesztését. A kiváló minőségű német háztartási készülékek mindegyike olyan korszerű technológiai újításokkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik az ásványi- és tápanyagban dús táplálkozást, s előtérbe helyezik az ételek valódi ízét a mesterséges ízesítőkkel és színezékekkel szemben.

Kérdés a nyereményjátékhoz:

A nyári szünet után mikor lesz először a Miele Főzőiskolában We love Fish főzőest?

http://mielefozoiskola.hu/rendezvenyek/15/we-love-fish

Nyeremény: 2 fő részére szóló belépőjegy valamelyik Miele Főzőiskola kurzusra.

Válaszát az alábbi táblázat kitöltésével küldheti be:

[ninja_form id=5]

Előző

Új Suzuki Baleno – Menjen biztosra!

Következő

Hurrá, nyaralunk! – Renault MEGANE Grandtour 2016