0
Shares
Pinterest Google+

Kedves olvasó!

Bizony, ez már az új esztendő. Mindenki kipihente az ünnepeket és teljes figyelemmel a következő feladatokra összpontosít. Így van ez az autóipar és értékesítés területén is, hiszen jobbak a mutatók , a világ túlnyomó részén élénkül a piac és várjuk a gyártók innovativ megoldásait. A Flottamagazin többek között erről is tudósít, kísérjék figyelemmel.
Tudja: érdemes olvasni, lapozgatni és nem utolsó sorban nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek rovatunkban a lízingre vonatkozó új nemzetközi standardról, az Element Fleet újabb akvizíciójáról, az orosz flottapiacról és a Leaseplan USA elnök visszavonulásáról, valamint a mogyoródi Groupama vezetéstechnikai tanpálya új vendégeiről olvashat.
Élményautó de még milyen , ráadásul kettő. Az új Scenic és Grand Scenic például megint bizonyítja azt a tételt, hogy a Renault az egyterűséget sokkal inkább egy szemléletnek fogja fel, mint egy kategóriának
Tesztélmény …a vonzó Vitara gazdag kínálata differenciálhatóvá teszi a különböző munkakörökhöz illeszthető típus kiválasztását , de jön az új Ignis is.
Technika klikk alatt lapul az Audi R8 V10 Plus, a búcsúzó Honda Civic Type R Black Edition, de szó lesz a Ford új kijelző rendszeréről is.
Innen-onnan rovatunkban olvashat a Kínában gyártott elektromos autók ottani állami támogatásáról, a BMW nemzetközi és a Mercedes-Benz Hungária Kft hazai értékesítési sikereiről, a Ford Motor kutatásfejlesztési terveiről és a Samsung, 600 kilométeres akkumulátoráról
Gasztronómia oldalunk a húspótló lencséről, lencse-történetről, felhasználhatóságáról, tartalmáról szól és kijegyzetelheti az igazi lencsesaláta receptjét is.
Bor and More rovatunk ezúttal katalán földre látogat, pontosabban a Penedès régióba, hogy megismertesse Olvasóival Spanyolország két legnagyobb cava pincészetét a Freixenet és a Codorníu birodalmat.
Nyereményjátékunk ezúttal szerkesztőségünk által felajánlott 3×2 palack Freixenet rose cava pezsgőbor megnyeréséhez kíván sok szerencsét.

DECEMBERI SZÁMUNK JÁTÉKÁNAK SZERENCSÉS NYERTESEI:

Várallyay György aki a BMW Group Magyarország jóvoltából egy Mini Cooper Clubman –nel barátkozhat egy teszthétvége alatt valamint Villányi Rozé Cuvée-ket nyert Bordács Lajos, Óvári Tamás, Soós Eszter, Tóth Ildikó és Temesvári Máté, Mayer Kopár-t kóstolhat Huttay Zsolt és Szabó Gyula a villányi Mayer Pincészet jóvoltából. Egészségükre. Gratulálunk a nyerteseknek!

Előző

Audi R8, Honda Civic Type R, Ford

Következő

Catalunia és a Cava