0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

Júliusi számunkat szabadsága alatt is érdemes lesz olvasni, lapozgatni, nyereményjátékunkban részt venni.
Flotta hírek rovatunkban az autógyártók számára létkérdéssé vált a brit-EU vámmentességről, japán autógyártók és a Brexit viszonyáról, valamint a német autógyártók egyik legnagyobb piacáról, Angliáról olvashat.
Élményautó fejezetünkben az új Peugeot 3008 GT mutatkozik be.
Tesztélmény rovatunkban megkezdte hódító útját az új Suzuki Baleno, hihetetlenül takarékos üzemű motorválasztékkal, tessék figyelmesen olvasni.
Technika klikk alatt az autóklímák történelmét, műszaki megoldásukat röviden valamint helyes használatukat találja.
Innen-onnan oldalunkon olvashat előrejelzést a Brexit esetleges hatásairól az autóeladásban, önvezető autóknak épülő tesztpályáról, a “nyomtalan” gumiabroncsról és az autóipari szabadalmak versenyéről.
Gasztronómia…hát persze, a kimaradhatatlan sárgabarack, származása, éltető vitaminjainak megismerése, termesztése valamint egy remek krémleves receptje.
Bor and More rovatunk a toszkán borkészítés rejtelmeibe kalauzol, sok tippet adva bortúrák tervezéséhez.
Nyereményjátékunk kérdésére helyesen válaszolók között az Autó Triplex Kft jóvoltából egy Renault Kadjar fedélzetén eltölthető teszthétvégét sorsolunk ki.

Júniusi számunk játékának szerencsés nyertesei :

Hadházi Antal, Raffay Csilla és Sárosi Bálint akik a Nagygombosi Borászat egy-egy borválogatását ízlelhetik (Nagygombos Kékfrankos Rosé, Nagygombos Rosé, Gróf Grassalkovich Gamay Noir Rosé)

Előző

Toszkán borkészítés

Következő

Mol, Concord, Urban e-Truck, Jobbra hajts