0
Shares
Pinterest Google+

Kedves Olvasó!

Egy napsütötte szobában vagy egy árnyékos helyen kívánunk Önnek tartalmas időtöltést júniusi magazinunk olvasása közben.

Flottahírek rovatunk a magyar lízingpiacon kialakult pozitív kilátásokról valamint az ALD belgiumi kezdeményezéséről a kerékpárlízingről értesít.

Élményautó, de mennyire az… MINI Cooper Clubman, a legnagyobb MINI. Szerkesztőségünkben járt a D változat egy nagyon sok extrával felszerelt modellje.

Tesztélmény rovatunkból megtudhatják, hogy mitől fogyaszt keveset a Suzuki S-Cross .

Technika klikk alatt a légzsákproblémákról, légzsáktörténelemről , helyes használatról és a premium kategóriák első légzsákjairól olvashat.

Innen-onnan rovatunkból ollózva… olvashat a kecskeméti Mercedes gyár rekordévéről, fix traffipaxokról, a VW csoport akkumulátor gyár terveiről és profitnövekedéséről , valamint a Google-FCA projektről.

Gasztronómia ….tudta-e, hogy a zöldborsó a legősibb kulturnövények közé tartozik? Minden a zöldborsóról és persze, hogy receptet is talál.

Nyereményjáték Takács-Barta Anna borász mutatja be a Nagygombosi Borászatot és teszi fel azt a kérdést , amelynek helyes válaszáért négy remek borválogatás jár, Nagygombos Kékfrankos Rosé, Nagygombos Rosé, Gróf Grassalkovich Gamay Noir Rosé borokból.

Bor and More rovatunk a Mátrai Történelmi Borvidék bemutatását tartalmazza, betekintést nyújt a birtoktörténelembe és a vidék rozékultúrájába.

Nyereményjátékunk nyertesei, akik egy Pentel tollkészletet kapnak ajándékba:

Tóth Kinga, Berencsi Evelin és Gáti Fruzsina

Előző

Pozitív kilátásokkal a magyar lízingpiacon

Következő

Hódító: piacra lépett az új Suzuki Baleno